Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [0] zderzak i nadkola saxo VTS
vitesse - Wto 25 Maj, 2010 Temat postu: [0] zderzak i nadkola saxo VTSwitam
robie wiosenne porzadki i mam do wyrzucenia zdrezak do saxo VTS poszycie bez belki moze sie komus przyda, nadkola prawe i lewe obydwa posiadaja urwany kawałem przy mocowaniu do zderzaka. Oddaje tylko w komplecie
Tzn. zderzak i nadkolaarssss - Wto 25 Maj, 2010 Pwvitesse - Sob 29 Maj, 2010 mam jeszcze szkło halogena tylko teraz nie wiem ktore
jak ktos chce to pisacvitesse - Pon 27 Wrz, 2010 mam jeszcze lewe nadkole do oddania z dziura pzy zderzaku, pozatym okeyMTW - Wto 28 Wrz, 2010 jak dalej aktualne to bym przygarnąłRyba - Wto 28 Wrz, 2010 ja wezme wszystko co macie za darmoJanusz - Wto 28 Wrz, 2010
Ryba napisał/a:
ja wezme wszystko co macie za darmo
mam używanego kondoma, chcesz?? Ryba - Wto 28 Wrz, 2010 jeśli jest sciągnięty z Twojej faji to poproszę
KonradMK - Wto 28 Wrz, 2010
Janusz napisał/a:
Ryba napisał/a:
mam używanego kondoma, chcesz??
znalazłeś go rano w swoim tyłku? Janusz - Wto 28 Wrz, 2010
KonradMK napisał/a:
znalazłeś go rano w swoim tyłku?
niezmiesciłby się
miałem napisać jakiś kiepski żart o twojej starej... ale Ciebie juz to chyba nawet nie smieszy KonradMK - Wto 28 Wrz, 2010
Janusz napisał/a:
KonradMK napisał/a:
znalazłeś go rano w swoim tyłku?
niezmiesciłby się
miałem napisać jakiś kiepski żart o twojej starej... ale Ciebie juz to chyba nawet nie smieszy
tak, mogłeś napisać że to moja stara go tam zostawiła Janusz - Wto 28 Wrz, 2010
KonradMK napisał/a:
tak, mogłeś napisać że to moja stara go tam zostawiła
miałem napisać ze Twoja stara przyniosła mi go w zębach, ale sie powstrzymałem bo nie chciałem zaniżać poziomu.vitesse - Wto 28 Wrz, 2010
Ryba napisał/a:
Ty juz masz wystarczajacy u mnie magazyn
nadkole dalej aktualneGrzesiek VTS - Wto 28 Wrz, 2010 biore mysiu pysiu dzis wpadam po nie Tomcat - Czw 30 Wrz, 2010 panocku, masz jeszcze prawe nadkole ?