HydePark - cyfra+ przedłużenie umowy
leon - Pią 28 Maj, 2010 Temat postu: cyfra+ przedłużenie umowy szukam kogoś kto pracuje w cyfrze+ - kończy mi się umowa i chcą ją przedłużyć na jak najlepszych warunkach bo niestety poprzednim razem nie dostałem najlepszej oferty jaka należałaby się stałemu klientowi.. może ktoś z Was będzie w stanie pomóc
anjas - Pią 28 Maj, 2010
podpinam się
GeKo - Pią 28 Maj, 2010
Czesio?
Anonymous - Pią 28 Maj, 2010
Nie , ja pracowałem w N
Czyli w TVN praktycznie.
Tyt Żydzie, komuchu, masonie, żydokomuchu żydomasonie i komuchomasonie!
Przepraszam za OT, poniosło mnie
Janusz - Pią 28 Maj, 2010
Cytat: | Czyli w TVN praktycznie.
Tyt Żydzie, komuchu, masonie, żydokomuchu żydomasonie i komuchomasonie!
Przepraszam za OT, poniosło mnie |
zdrajco narodu Ty.....
Gaydek - Pią 28 Maj, 2010
leon, a nie lepiej jest nie przedłużyć umowy i podpisać ją na nowo? (nie znam warunków, ale chętnie poznam ).
leon - Sob 29 Maj, 2010
Gaydek to jest opcja teoretycznie najlepsza - praktycznie trochę d.upczenia z papierami - i jeśli nie uda się nikogo znaleźć to skończy się właśnie na rozwiązaniu umowy obecnej i podpisaniu nowej ..
Janusz - Sob 29 Maj, 2010
Gaydek napisał/a: | leon, a nie lepiej jest nie przedłużyć umowy i podpisać ją na nowo? (nie znam warunków, ale chętnie poznam ). |
tez słyszałem ze jeśli chodzi o tv to tak jest najlepiej
zefir - Sob 29 Maj, 2010
u mnie w N sa te same promocje dla stalych abonentow i nowych, przy podpisywaniu nowej czy w trakcie
zreszta sam ciagle zongluje pakietami zeby miec jak najwiecej i najmniej placic, bo co by nie bylo, to nic nie ma w TV do ogladania
qbus - Sob 29 Maj, 2010
a dzwoniles tam? ja w grudniu przedluzalem umowe z cyfra i dostalem takie same warunki jak nowi klienci. idzie sie z nimi dogadac.
MoRToN - Pon 31 Maj, 2010
Gaydek napisał/a: | leon, a nie lepiej jest nie przedłużyć umowy i podpisać ją na nowo? (nie znam warunków, ale chętnie poznam ). |
No własnie tak chyba można otrzymać najlepsze warunki. To paranoja ogólnie, ze dal stałych klientów nie ma żadnych gratisów. Tak samo cyfra jak i tpsa nie miały dla mnie nic do zaoferowania po 10 latach placenia. Osrałem to i poszedłem do konkurencji.
qbus - Pon 31 Maj, 2010
Cytat: | To paranoja ogólnie, ze dal stałych klientów nie ma żadnych gratisów. |
Może tak było kiedyś ale w tym momencie w Cyfrze napewno tak juz nie jest.
MoRToN - Pon 31 Maj, 2010
Ponad rok temu się przesiadłem na N-ke wtedy nic mi nie zaoferowali.
|
|
|