To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - cyfra+ przedłużenie umowy

leon - Pią 28 Maj, 2010
Temat postu: cyfra+ przedłużenie umowy
szukam kogoś kto pracuje w cyfrze+ - kończy mi się umowa i chcą ją przedłużyć na jak najlepszych warunkach bo niestety poprzednim razem nie dostałem najlepszej oferty jaka należałaby się stałemu klientowi.. może ktoś z Was będzie w stanie pomóc
anjas - Pią 28 Maj, 2010

podpinam się :)
GeKo - Pią 28 Maj, 2010

Czesio?
Anonymous - Pią 28 Maj, 2010

Nie , ja pracowałem w N :D

Czyli w TVN praktycznie.

Tyt Żydzie, komuchu, masonie, żydokomuchu żydomasonie i komuchomasonie!

Przepraszam za OT, poniosło mnie :rotfl:

:rotfl: :rotfl:
Janusz - Pią 28 Maj, 2010

Cytat:
Czyli w TVN praktycznie.

Tyt Żydzie, komuchu, masonie, żydokomuchu żydomasonie i komuchomasonie!

Przepraszam za OT, poniosło mnie :rotfl:

zdrajco narodu Ty.....

Gaydek - Pią 28 Maj, 2010

leon, a nie lepiej jest nie przedłużyć umowy i podpisać ją na nowo? (nie znam warunków, ale chętnie poznam ;) ).
leon - Sob 29 Maj, 2010

Gaydek to jest opcja teoretycznie najlepsza - praktycznie trochę d.upczenia z papierami - i jeśli nie uda się nikogo znaleźć to skończy się właśnie na rozwiązaniu umowy obecnej i podpisaniu nowej ..
Janusz - Sob 29 Maj, 2010

Gaydek napisał/a:
leon, a nie lepiej jest nie przedłużyć umowy i podpisać ją na nowo? (nie znam warunków, ale chętnie poznam ;) ).

tez słyszałem ze jeśli chodzi o tv to tak jest najlepiej :)

zefir - Sob 29 Maj, 2010

u mnie w N sa te same promocje dla stalych abonentow i nowych, przy podpisywaniu nowej czy w trakcie :)

zreszta sam ciagle zongluje pakietami zeby miec jak najwiecej i najmniej placic, bo co by nie bylo, to nic nie ma w TV do ogladania :/

qbus - Sob 29 Maj, 2010

a dzwoniles tam? ja w grudniu przedluzalem umowe z cyfra i dostalem takie same warunki jak nowi klienci. idzie sie z nimi dogadac.
MoRToN - Pon 31 Maj, 2010

Gaydek napisał/a:

No własnie tak chyba można otrzymać najlepsze warunki. To paranoja ogólnie, ze dal stałych klientów nie ma żadnych gratisów. Tak samo cyfra jak i tpsa nie miały dla mnie nic do zaoferowania po 10 latach placenia. Osrałem to i poszedłem do konkurencji.

qbus - Pon 31 Maj, 2010

Cytat:
To paranoja ogólnie, ze dal stałych klientów nie ma żadnych gratisów.

Może tak było kiedyś ale w tym momencie w Cyfrze napewno tak juz nie jest.

MoRToN - Pon 31 Maj, 2010

Ponad rok temu się przesiadłem na N-ke wtedy nic mi nie zaoferowali.