Bonczek - Pon 31 Maj, 2010 Temat postu: Ręczna myjnia w warszawie z g±bk±Może kto¶ orientuje się gdzie w Warszawie jest taka myjnia, żeby można było sobie samemu g±beczk± auto umyć, i jak przy okazji wygl±da cennik? Yarko - Pon 31 Maj, 2010 Temat postu: Re: Ręczna myjnia w warszawie z g±bk±
Bonczek napisał/a:
Może kto¶ orientuje się gdzie w Warszawie jest taka myjnia, żeby można było sobie samemu g±beczk± auto umyć, i jak przy okazji wygl±da cennik?
ni ma, możesz jedynie podbić na bezdotykow± z wiaderkiem i szamponem i dogadać się z go¶ciem z budki, ewentualnie na pewniaka od razu wyj±ć wiaderko i robić swojeBartli - Pon 31 Maj, 2010 Temat postu: Re: Ręczna myjnia w warszawie z g±bk±
Bonczek napisał/a:
Może kto¶ orientuje się gdzie w Warszawie jest taka myjnia, żeby można było sobie samemu g±beczk± auto umyć, i jak przy okazji wygl±da cennik?
Może lepiej udać się będzie na jak±¶ dobr±, ręczn± myjnię?Bonczek - Pon 31 Maj, 2010 Temat postu: Re: Ręczna myjnia w warszawie z g±bk±
Bartli napisał/a:
Bonczek napisał/a:
Może lepiej udać się będzie na jak±¶ dobr±, ręczn± myjnię?
Nie Gaydek - Pon 31 Maj, 2010 Ręczne myjnie to zuo, bo te myjnie nadużywaj± aktywnej piany.
BTW, myje się nie g±bk± a rękawic± z mikrofibry .Michał - Pon 31 Maj, 2010 bończek
jad±c alejami do pruszkowa, przy skręcie na tworki w lewo, na prawo jest myjnia , tam zagadajkubas - Pon 31 Maj, 2010
Gaydek napisał/a:
BTW, myje się nie g±bk± a rękawic± z mikrofibry .
Tak i Gaydek teraz zaprezentuje jak± MoRToN - Wto 01 Cze, 2010 W ursusie jest musze tylko sprawdzić jaka to uliuca. Rejony pętli autobkowej na "niedĽwiadku" o ile ogarniasz troche te rejony. Ja tam w zime jeżdze 10 zł za udostępnienie karchera z wod± w ciepłym zamkniętym pomiesczeniu. Reszta gratów swoja.KarQ - Wto 01 Cze, 2010 MoRToN, daj namiary bo to ciekawa opcja na spędzenie czasu.Greg - Wto 01 Cze, 2010
KarQ napisał/a:
MoRToN, daj namiary bo to ciekawa opcja na spędzenie czasu.
No, no! To by mnie uratowało bo nie mam gdzie w Wawie dobrze, po swojemu umyć auta. Bonczek - Wto 01 Cze, 2010 MoRToN, jak możesz przypomnij sobie gdzie to dokładnie, rejon mi pasuje jak najbardziej Anonymous - Wto 01 Cze, 2010 08pss 206 Gti - Wto 01 Cze, 2010
Michał napisał/a:
bończek
jad±c alejami do pruszkowa, przy skręcie na tworki w lewo, na prawo jest myjnia , tam zagadaj