Techniczne - Wymiana szyby przedniej
pP - Śro 09 Cze, 2010 Temat postu: Wymiana szyby przedniej Ktoś ma kontakt lub doświadczenie z jakimś znanym serwisem, gdzie mogę wymienić szybę przednią od ręki w Golfie V?
W jaki sposób się zabezpieczyć żeby ktos przy ew. sprzedaży nie powiedział, że skoro szyba była wymieniana to był bity przód? Po prostu robić zdjęcia?
dzieki za odpowiedzi na temat
PGmaster - Śro 09 Cze, 2010
Ja jak w lagunie wymienialem szybe to zrobilem zdjecie przed wymiana i po. Inaczej chyba zabezpieczyc sie nie da. W Płocku moge cos polecic ale w wawie nie znam nikogo
Anonymous - Śro 09 Cze, 2010
pP napisał/a: | W jaki sposób się zabezpieczyć żeby ktos przy ew. sprzedaży nie powiedział, że skoro szyba była wymieniana to był bity przód? Po prostu robić zdjęcia |
Po prostu powiedzieć gościowi że jest debilem
ale foty też można zrobić
jozekrj - Śro 09 Cze, 2010
mogę odradzić Auto Glass Jaan przy trasie toruńskiej kiedys straciłem tam dużo czasu i nerwów
Jakarti - Czw 10 Cze, 2010
ja z wlasnego doswiadcznia moge powiedziec, ze warto wziac telefon w reke i obdzwonic z 10 miejsc i pytac jaka cena.
w punto kiedys wstawialem boczna, przednia szybe to srednio przy cenie +/- 220 zł roznice siegaly kilkudziesieciu zlotych..
przy przedniej pewnie bedzie jeszcze wiecej..
Anonymous - Czw 10 Cze, 2010
dokładnie, ja zmieniałem w 106, dzwoniłem do ok. 5 miejsc, rozbieżność 150 zł
mikan - Czw 10 Cze, 2010
jozekrj napisał/a: | mogę odradzić Auto Glass Jaan przy trasie toruńskiej kiedys straciłem tam dużo czasu i nerwów |
Ja z nimi miałem zgołą osobną historię, zakładałem w ignisie przednią szybę i niedość że mieli od ręki to zostawiłem im auto poszedłem na kawę do Centrum Handlowego na targówku i za godzinkę wyjechałem autem, więc jestem zadowolony z ich obsługi, Co do ceny to byli konkurencyjni i nawet jakieś zniżki na moją firmę dostałem
jozekrj - Czw 10 Cze, 2010
berlingo przestało u nich 48h a mieli zrobić w 2h po czym kazali zapłacić o 180zł więcej od kwoty którą ustaliłem zostawiając samochód
zablokowali prace na 16h zmarnowali mój czas i nerwy
Anonymous - Nie 13 Cze, 2010
Pepson jak nie wymieniłeś szyby to ja osobiście MEGA polecam ten zakład http://www.aga-pol.pl/
wymieniłem u nich chyba ze 3 szyby - szybko, przyzwoicie cenowo, rabat i nie musisz dopłacać za ubezpieczenie w trakcie wsadzania
|
|
|