Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] 3 x peugeot
Bad-i - Pią 11 Cze, 2010 Temat postu: [S] 3 x peugeot peugeot 307 sw , 06 rok , 17 tys brutto
peugeot 206 sw , 06 rok , 13 tys brutto peugeot 206 hdi , 06 rok , 11 tys brutto
kolory białe i granatowy - przebiegi okolice 80.000 km (z wyposazenia to wiem ze na bank wszystkie mają klimę )
Aha silniki 1.4 hdi
Mick - Pią 11 Cze, 2010
na zewnątrz można to "wypuścić"?
może miałbym chętnych na coś...
Bad-i - Pią 11 Cze, 2010
tak mozna, poniewaz duzo osob wali na PW to napisze tutaj jeszcze raz
Jak tylko dostane fotki wiecej danych to odrazu wrzuce.
grzech - Wto 15 Cze, 2010
temat jeszcze aktualny ?
k-mart - Wto 15 Cze, 2010
bad-i co tam u adamanta?
strick - Wto 15 Cze, 2010
Ja tam od piatku czekam na info
Bart - Wto 15 Cze, 2010
widzę, że większa kolejka po te peżoty
Bad-i - Wto 15 Cze, 2010
Panowie bardzo Was wszystkich przepraszam. To troche moja wina bo nie do końca przypilnowałem temat.
Z jednej strony brat mnie poinformował i komuś nawet napisałem ze trzeba było wziąć wszystkie 3 (nawet sam o tym myslałem). Z drugiej strony rozumiem ze nikt u nas na forum nie wzial by auta bez zdjec itd.... a brat powiedział ze nie będzie sie w to bawił.
Podobno te 3 jak i pozostałe 10 (brata wspolnika) zostaly sprzedane do jednej osoby. Podobno gosc tez nawet ich nie ogladal.
Dodam ze jestem troche zły na brata bo najpierw mi daje info a pozniej ja wychodze na niepoważnego.
Sorry jeszcze raz. Nastepnym razem wrzuce tylko cos takiego do czego bede mial pełna specyfikacje (chociaz do tej pory takowa otrzymalem tylko na dwie BMKi)
Anonymous - Wto 15 Cze, 2010
tak btw to auta poleasingowe z efl są wystawiane tutaj: http://aukcje.efl.pl/AukcjeNowe.aspx
co najlepsze wszystkie mają opinie rzeczoznawców
Bad-i - Wto 15 Cze, 2010
o nawet sa na drugiej stronie 206ki - nie wiem na jakiej zasadzie Oni kupuja ale maja jakies fajne upusty
grzech - Śro 16 Cze, 2010
Bad-i, myśle że jak być podał namiary gdzie te samochody można zobaczyć / do kogo zadzwonić to by wystarczyło ... jak będzie komuś zależeć to sobie podjedzie i zobaczy, bez zawracania Ci głowy.
Bad-i - Śro 16 Cze, 2010
grzech napisał/a: | Bad-i, myśle że jak być podał namiary gdzie te samochody można zobaczyć / do kogo zadzwonić to by wystarczyło ... jak będzie komuś zależeć to sobie podjedzie i zobaczy, bez zawracania Ci głowy. |
No wlasnei problem w tym ze samochody zazwyczaj zostaja we Wroclawiu. Do Warszawy dotarly tylko BMW i jeden Golf (ktosy zostal zadatkowany stojąc jeszcze we Wrocku)
|
|
|