Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [K] Kierownice OMP Corsica lub inną 3-ramienną + naba d saxo
Anonymous - Pią 18 Cze, 2010 Temat postu: [K] Kierownice OMP Corsica lub inną 3-ramienną + naba d saxo jak w temacie, kupię kierownice sportowa, najlepiej OMP Corsica w wersji skórzanej poneiważ ma być do auta uzytkowanego głownie na codzien - skóra chyba dłuzej wytrzyma niż zamsz.
Chciałbym trojramienną kierownice z odsadzeniem, ale jeśli ktoś ma coś innego fajnego to również prosze o kontakt.
Poszukuję także naby do saxo po lifcie. No name'y nie wchodzą w gre. Tylko coś pokroju Sparco, OMP, Momo
martin.h - Pią 18 Cze, 2010
A nie myślałeś o kierownicy no name, coś na wzór OMP Corsica? Jakość podobna, a cena 3 razy niższa
Anonymous - Pią 18 Cze, 2010
no wlaśnie podobno widać że to chińskimi raczkami zrobione Poza tym, kolega ma taką w Nissanie, i po 2 miesiacach wyglada dramatycznie. Tyle że ma zamszowa, no ale autem niewiele jezdzi. Moja po 3 latach w rajdowce lepiej wygladała, a tez samochodem od czasu do czasu na codzien musialem pojechac.
Poza tym...nie bardzo uznaje no name'owe produkty, przynajmniej jesli chodzi o samochod. Koszulke dla siebie kupie, ale opon,kierownicy itp nie;)
Zastanawiam sie na RRS-em, bo podobno sa niezle, a kosztuja polowe tego co OMP czy Sparco. Miał ktoś może z tym doświadczenia?
qbus - Pią 18 Cze, 2010
RRS nigdy nie widzialem ale w 106 mialem kierownice ORECA... jakosc taka sama jak OMP, Sparco itp a kosztowala mnie wtedy 400 zł... 3 ramienna z 70 mm odsadzedzeniem... nie wiem czy ktos tym w pl handluje ale ze swojej strony goraco polecam.
Janusz - Pią 18 Cze, 2010
MisieQ napisał/a: | no wlaśnie podobno widać że to chińskimi raczkami zrobione Poza tym, kolega ma taką w Nissanie, i po 2 miesiacach wyglada dramatycznie. Tyle że ma zamszowa, no ale autem niewiele jezdzi. Moja po 3 latach w rajdowce lepiej wygladała, a tez samochodem od czasu do czasu na codzien musialem pojechac.
|
ja mam kiere no name, u siebie bo uzywanej nie mogłem zanlesc nawet do odratowania, a 700 zł na nówke mnie nie kusiło,Tyle ze ja mam zamszowa, jak chcesz jutro jestem w krk to możesz pomacać,
nabe polecam jednak firmowa bo lepiej żeby sie to nie zjebało gdzieś podczas odekrcania kontry
co do naby to ppopytaj tych gości na allegro którzy wystawiają na przecenach firmówki, chłopaki poszukają czy maja na stanie to co potrzebujesz i zrobią rabat...
Mick - Pią 18 Cze, 2010
polecam kierownice firmy qsp jest już dystrybutor na polskę i są dość tanie. www.qsp.com.pl
tak,tak naba to napewno coś firmowego, raz żeby kierownica w rrkach nie zostala przy kontrze:) a dwa że naba powinna sie przy wypadku jakos złamac aby nie polamalo rak?
jakbys byl w Krakowie to bardzo chetnie, postaram sie Cie jutro jakos zlapac.
Te QSP wygladaja jak te chinole cale...tego tez pełno w UK tylko juz z logo OMP, ale cena na poziomie 40 funtów. Chciałbym aby skora była skóra, i aby wytrzymała troche, a nie że za chwile sie zrobi sieczka z tego, bo wtedy sie to skonczy zakupem drugiej, a potem trzeciej, albo jakies markowej i suma sumarum sie może drogo zrobic:)
Mick - Pią 18 Cze, 2010
to jeśli nowa OMP to polecam Vema Pol
k-mart - Pią 18 Cze, 2010
mam omp'a corsice do opylenia, z naba, ale nie wiem od czego.
ile dajesz?
zależy jaki stan;p
PW
|
|
|