Techniczne - Homologacja od Williego
Bad-i - Wto 29 Cze, 2010 Temat postu: Homologacja od Williego Panowie potrzebuje dosyc pilnie kilka stron z homologacji od silnika F7R (glownie chodzi o parametry silnika oraz glowicy). Niestety ja mam od F7P a tam jest mala roznica
kubas - Wto 29 Cze, 2010
czyżby clio miało ożyć ?
KonradMK - Wto 29 Cze, 2010
za 5 dni
A co konkretnie potrzebujesz?
Bad-i - Wto 29 Cze, 2010
KonradMK napisał/a: |
A co konkretnie potrzebujesz? |
skany, kopie, xero, rekopis tego o czym napisalem powyzej. Czyli glowne parametry silnika (chodzi o wymiary np bloku do podstawy tloka, wymiar od srodka trzpienia do podstawy tloka oraz do najwyzszego punktu doprezenia itd.., wymiary glowicy)
Bad-i napisał/a: | KonradMK napisał/a: |
A co konkretnie potrzebujesz? |
skany, kopie, xero, rekopis tego o czym napisalem powyzej. Czyli glowne parametry silnika (chodzi o wymiary np bloku do podstawy tloka, wymiar od srodka trzpienia do podstawy tloka oraz do najwyzszego punktu doprezenia itd.., wymiary glowicy) |
a masz serię 700 czy 710?
Mega trudno to znaleĽć w necie nawet na francuskich serwerach
Bad-i - Wto 29 Cze, 2010
KonradMK napisał/a: | Mega trudno to znaleĽć w necie nawet na francuskich serwerach |
no to wiem niestety, dlatego najlepsze bedzie rozwiazanie standardowe czyli papier
Anonymous - Wto 29 Cze, 2010
barylax nie ma?
Bad-i - ¦ro 30 Cze, 2010
agentczor napisał/a: | barylax nie ma? |
niestety nie
k-mart - ¦ro 30 Cze, 2010
huy, mialem kiedys setki roznych linkow z wartosciowymi materialami...wszystko przepadlo.
moge Ci przeslac katalog/ fabryczna instrukcje budowy a-grupy na (fabryczne) 220KM, kazda srubka z numerem katalogowym
Bad-i - ¦ro 30 Cze, 2010
k-mart napisał/a: | huy, mialem kiedys setki roznych linkow z wartosciowymi materialami...wszystko przepadlo.
moge Ci przeslac katalog/ fabryczna instrukcje budowy a-grupy na (fabryczne) 220KM, kazda srubka z numerem katalogowym |
mistrzu to zobacz czy masz tam podane wysokosci bloku itd... jezeli tak to potrzebowal bym tylko skany tych stron
Anonymous - ¦ro 30 Cze, 2010
Na krc użytkownik szura http://forum.krc.cn.pl/pr...profile&u=24584
To bodajże zawodnik z Mazowieckiego - niejaki Kamieński
k-mart - Czw 01 Lip, 2010
w owym katalogu ktory posiadam podane sa tylko nr katalogowe oraz instrukcja co gdzie jak wchodzi....
Bad-i - Czw 01 Lip, 2010
czy to potwierdzone info ze to Kamieński?
edit: dobra juz wiem, to Wojtek Perek pilot Kamienskiego
|
|
|