KonradMK - Pią 02 Lip, 2010 Temat postu: [R] MakkaronMój znajomy otwiera jutro pasta bar na ul. Kruczkowskiego, dziś byłem i próbowałem sosów jako specjalista, który zna Wojewódzkiego i wchodzi do Platy w krótkich portach. Bardzo smacznie i tanio (solidna porcja 8-10 pln).
http://www.makkaron.plzefir - Pią 02 Lip, 2010 wyglada zajebiscie, linki nie dzialaja (dostawa, oferta specjalna)Jakarti - Pią 02 Lip, 2010 heheh fajny pomysl.
taka pizza wlasne skladniki z makaroni M - Sob 03 Lip, 2010 Trzeba będzie obadać, jestem fanem shakkaronów.Gaydek - Sob 03 Lip, 2010 Coś dla mnie . Wpadnę na pewno, gdy będę odwiedzał moje stare śmieci (czyt. Powiśle).Marek23 - Sob 03 Lip, 2010 Są zniżki dla Polski B?rasta - Sob 03 Lip, 2010 1.5 km do moich starych śmieci trzeba będzie obadać
A co do stronki to menu strasznie nieczytelne Maciusiowy - Sob 03 Lip, 2010
Marek23 napisał/a:
Są zniżki dla Polski B?
M - Sob 03 Lip, 2010 Marku wy jesteście w polsce A, macie autostradyKonradMK - Pon 05 Lip, 2010 Strona była robiona po taniości przez jakiegoś leszcza.
Dostawa do domu uruchomiona ale sami nie wiedzą jeszcze jak to ogarnąć żeby zarobić, knajpa działa dopiero 1 dzień
Ceny są strasznie niskie, nie wiem jak im się to opłaca, ale makarony są zajebiste.
To jest bar więc podają w papierowych pojemnikach, w środku są tylko trzy 2-osobowe stoliki ale jest przyjemnie.Jakarti - Pon 05 Lip, 2010 to trzeba tam zrobic spota KonradMK - Pon 05 Lip, 2010 kiepsko tam z parkingiem (przeważnie wszystko zajęte), za to można pozwiedzać m.in. mieszkanie Lecha Kaczyńskiego (brama obok), szpital na Solcu albo most Poniatowskiego TomsoN - Pon 05 Lip, 2010 Jak będę na Ludnej to tam podejdę Czy na hasło Kondzio nie będzie dodatków jak w szejkach w Maku? Marek23 - Pon 05 Lip, 2010 Jak polecę od Katowic w kierunku wybrzeża(Hel) to dużo nadrabiam(korki,itd) by zjeśc ten makaronik?PiTT - Pon 05 Lip, 2010
Marek23 napisał/a:
Jak polecę od Katowic w kierunku wybrzeża(Hel) to dużo nadrabiam(korki,itd) by zjeśc ten makaronik?
wakacje czy nie a w Wawie cały czas jest masakra korkowa...
możesz lekko liczyć dodatkowe 2 godz. na przejazd przez miasto + jedzenie