Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [sprzedam] 4x108 Felgi + opony 15' na tor
206 Gti - Nie 04 Lip, 2010 Temat postu: [sprzedam] 4x108 Felgi + opony 15' na tor Mili,
Sprzedam komplet do jazdy po torze. Felgi 15' rozstaw 4x108 + opony 15' semi slicki.
Całość w dobrym stanie felig idealnie proste, opony jeszcze na dwie trzy imprezy spokojnie.
Cena - jestem otwarty na propozycje.
anjas - Nie 04 Lip, 2010
gdybyś rozkompletowywał to ja jestem pierwszy do rozmowy o oponkach
206 Gti - Nie 04 Lip, 2010
anjas napisał/a: | gdybyś rozkompletowywał to ja jestem pierwszy do rozmowy o oponkach |
Co się będziesz szczypał - bierz komplet
Loko - Nie 04 Lip, 2010
Karwa myślałem ze jakieś fajen oponki przygarnę, skąd ta nazwa semi-slick? to dlatego że są mocno zużyte, czy o co chodzi
anjas - Nie 04 Lip, 2010
Loko napisał/a: | skąd ta nazwa semi-slick |
hehe, no właśnie
nie widziałem zdjęć i myślałem, że to jakieś r888
Cytat: |
Karwa myślałem ze jakieś fajen oponki przygarnę, skąd ta nazwa semi-slick? to dlatego że są mocno zużyte, czy o co chodzi |
Bo nie są to pełne sliki - nie są jakoś mocno zjechane. Są zdięca - jaki jest koń każdy widzi,
Loko napisał/a: | Karwa myślałem ze jakieś fajen oponki przygarnę |
Przygranij - cena jest atrakcyjna.
kubas - Nie 04 Lip, 2010
A może byś napisał chociaż nazwę tej opony ?
pP - Nie 04 Lip, 2010
kubas napisał/a: | A może byś napisał chociaż nazwę tej opony ? |
czytać nie umisz?
206 Gti napisał/a: | opony 15' semi slicki. |
Loko - Nie 04 Lip, 2010
To nie są semi-slicki, to są zwyczajne opony drogowe, w swoich latach,a trochę już ich minęło od kiedy były w produkcji nie były nawet topowymi oponami drogowymi u swoich producentów więc nazwa semi-slick zdecydowanie na wyrost
Janusz - Nie 04 Lip, 2010
206 Gti napisał/a: | Bo nie są to pełne sliki - nie są jakoś mocno zjechane. Są zdięca - jaki jest koń każdy widzi, |
mistrz sprzedawca !!
Napisałeś ze to semi slicki, czyli chłopaki chcą wiedzieć co to za guma ze jest prawie slikiem, a nie zwykła opona... Bo idąc Twoim rozumowaniem to każda opona która nie jest slikiem jest semi slickiem...
Loko - Nie 04 Lip, 2010
TO jest michelin pilot sx kilka generacji wstecz i druga o ile się nie myle to yokohama a509.
Loko napisał/a: | TO jest michelin pilot sx kilka generacji wstecz i druga o ile się nie myle to yokohama a509. |
chyba tak.
Dziękuje za komplementy.
|
|
|