siema - Pią 09 Lip, 2010 Temat postu: Samochód z UKElo,
Grunt to pozytywne nastawienie do problemu...
Jest samochód do kupienia w Manchesterze.
Może go ktoś obejrzeć? Ktoś mi go przywiezie? Gaydek - Pią 09 Lip, 2010 Znam kilku chłopów z Manchesteru. Zdaje się, że większość już wróciła z mundialu i wznawiają treningi na Old Trafford. Może znajdą czas, żeby podjechać i obejrzeć... podaj adres .Yarko - Pią 09 Lip, 2010 Łejn RunejJacek - Pią 09 Lip, 2010 już jadę..reszta na PWsiema - Pią 09 Lip, 2010
jacek czajka napisał/a:
już jadę..reszta na PW
Gdyby ktoś nie skumał żartu, to tłumaczę: Temat jest dalej otwarty siema - Sob 10 Lip, 2010 Pytanie dodatkowe:
Czy przy zakupie samochodu w UK konieczne jest odwiedzenie jakiegoś urzędu czy wszystko załatwiamy via poczta z DVLA?Barejka - Sob 10 Lip, 2010 siema, a na co Ci urzad, przywozisz i tniesz na czesci kamil - Śro 14 Lip, 2010 jeżeli szukasz JDM to pamiętaj że sporo w UK mają 7 cyfrowy VIN z Japonii. W UK zarejestrujesz ale w innych krajach EU już nie i jak sprowadzisz z nim to masz mega problem z rejestracja. W innych przypadkach trzeba dokonać zmian homologacyjnych: kiera, światła itp i rejestrujesziQ - Śro 14 Lip, 2010 w wiekszosci krajow UE da sie zarejestrowac auto z krotkim VINem M - Śro 14 Lip, 2010
iQ napisał/a:
w wiekszosci krajow UE da sie zarejestrowac auto z krotkim VINem
\
HELOOOŁ!!!!
tu jest Polandia iQ - Śro 14 Lip, 2010
eM napisał/a:
iQ napisał/a:
w wiekszosci krajow UE da sie zarejestrowac auto z krotkim VINem
\
HELOOOŁ!!!!
tu jest Polandia
ale kamil napisal ze w innych krajach nie mozna a z tego co mi wiadomo to da sie w: hiszpanii, finlandii, szwecji, norwegii, niemczech, italii i w innych pewnie tez.
A to ze polska jest inna niz wszyscy to coz, jestem koniem kamil - Śro 14 Lip, 2010 W Polsce też można tylko preceduralnie to rzeźnicza robota. Co do UE to tak samo, można tylko kwestie homologacyjne nawet bardziej restrykcyjne niż w Polandi. Ogólnie jak juz ktoś się podejmuje rejestrować samochód z 7 cyfrowym VINem to musi mieć perełkę. Może źle określiłem, że się nie da. Da , ale to praca u podstaw...Ja bym się tego nie podjąłM - Śro 14 Lip, 2010 ja mysle ze gdybysmy byli w 100% nowoczesnym świeckim regionem to by nie bylo problemowKonradMK - Śro 14 Lip, 2010
eM napisał/a:
ja mysle ze gdybysmy byli w 100% nowoczesnym świeckim regionem to by nie bylo problemow
Anonymous - Śro 14 Lip, 2010 a można wreszcie w naszym pieknym kraju rejestrować auta RHD czy nie ? bo każdy co innego...