HH.ORG na Torze - Ford Cougar VS pug 306 cabrio Vs Golf ??
Vlodarsky - Wto 13 Cze, 2006 Temat postu: Ford Cougar VS pug 306 cabrio Vs Golf ?? Jade sobie jak zwykle... staje na światłach na Młocinach przy komisach na lewym ford cougar... zielone i palnik.
Ponieważ miałem uchyloną szybke usłyszałem, że kierownik ruszył z delikatnym piskiem więc od początku podjął walkę.
1. bieg cały dla mnie
2. bieg 3/4 dla mnie
3. bieg kierownik cougara mnie dochodzi i wyprzedza po czym na zakręcie awaryjnie hamuje z powodu Panów niebieskich ja również wyhamowałem
Podsumowując co to za gówniane V6 jak ja mam 9,2 s na tych felgach a on dopiero na 3 biegu daje mi rade ??????????????? FIORD GÓWNO WORT
ok... teraz światła na Gdańskiej kawałek dalej...
czarny golf WD *****
wiedziałem, że wygra bo pare razy widziałem jak się z kimś łapie. Nie mam pojęcia co w nim siedzi...
1. bieg troche wcześniej ruszyłem więc jak gdyby wygrywam
2. bieg wchodzi mi ze zgrzytem i już na 2 biegu dostaje w dupe
3. bieg nie wszedł mi wogóle... więc odjechał w siną dal
Podsumowując :
Nawet gdyby mi wchodziły biegi jak należy to i tak dostałbym w dupe niemiłosiernie...
Co to za golf ???
P.S. Chciałbym zobaczyć jak ten stary golf miażdży tego cougara V6
nox - Śro 14 Cze, 2006
Cytat: | Podsumowując co to za gówniane V6 jak ja mam 9,2 s na tych felgach a on dopiero na 3 biegu daje mi rade ??????????????? FIORD GÓWNO WORT |
ja ci dam motyla noga, ręka noga mózg na ścianie będzie :573: moze trafiles na 2.0 ??
albo kierownik zmulił takie auto robi średnie 15 na 1/4 wazy prawie 1,5 tony a z osprzętem od mondeo st200 i wywaleniem paru zbędnych gratów juz jest wysokie 14
coguar to nie scigan to duze mondeo w budzie 2d nadajace się bardziej na bane niz do sciganie z pod swiateł(waga robi swoje)
o golfie nieczytałem bo się obraziłem :562:
Michał - Śro 14 Cze, 2006
Cytat: | o golfie nieczytałem bo się obraziłem |
hehehehehe :564:
Vlodarsky - Śro 14 Cze, 2006
nox, ups... przepraszam, że obraziłem ale jak coś ma napisane dumne V6 to czuje się jakiś tam re5peckt a tu kierownik zamula... fakt, że jest szybszy ale spodziewałem się więcej :564:
Anonymous - Śro 14 Cze, 2006
a co to był za golf ? I, II, III. IV, V ?
PiTT - Śro 14 Cze, 2006
Vlodarsky napisał/a: | nox re5peckt a tu kierownik zamula... |
http://re5pect.pl/sklep
szkoda że nie ma takiego sklepu z gratami do 19
Anonymous - Czw 15 Cze, 2006
44FG napisał/a: | a co to był za golf ? I, II, III. IV, V ? |
Vlodarsky napisał/a: | Chciałbym zobaczyć jak ten stary golf miażdży tego cougara V6 | w rachube wiec wchodzi chyba juz tylko i, ii ew. iii...
Vlodarsky - Pią 16 Cze, 2006
Golf II i zamiatał ładnie... na blachach WD.....
|
|
|