M - Śro 21 Lip, 2010 Temat postu: Kupię sandałyJak w temacie,
muszą mieć troche przelotu żeby były dobrze ułożone
Jakieś propozycje?mi - Śro 21 Lip, 2010 no tak - pielgrzym bez sandałów to jak żołnierz bez karabinu...Anonymous - Śro 21 Lip, 2010 Jest na forum jeden ekspert od dziwek, motorsportu, sandałów i muzyki, może u niego spytaj?M - Śro 21 Lip, 2010 O kim mówisz?Anonymous - Śro 21 Lip, 2010 PWGaydek - Śro 21 Lip, 2010 W zestawie z białymi skarpetami?rasta - Śro 21 Lip, 2010 Mogą być, he?
Troszkę z nich jebie ale jeszcze byś pośmigał
Co do ceny to na pewno się dogadamy - wal na PW Gaydek - Śro 21 Lip, 2010 Specjalnie dla eMa proponuję okleić je karbonem .Janusz - Śro 21 Lip, 2010 a potrzebujesz komplet czy na sztuki ??Vlodarsky - Śro 21 Lip, 2010 upały nas niszczą brakuje jeszcze tematu o zakupie majtek śmierdzących kozim moczem..Bart - Śro 21 Lip, 2010 Vlo, nie prowokuj iQ - Śro 21 Lip, 2010
Gaydek napisał/a:
Specjalnie dla eMa proponuję okleić je karbonem .
Nie wiem czy karbon bedzie pasowal ale flok bedzie w sam raz zeby byly mieciutkie KonradMK - Śro 21 Lip, 2010
iQ napisał/a:
Gaydek napisał/a:
Specjalnie dla eMa proponuję okleić je karbonem .
Nie wiem czy karbon bedzie pasowal ale flok bedzie w sam raz zeby byly mieciutkie
a na podeszwę nalewki z nowym bieżnikiemmartin.h - Śro 21 Lip, 2010
AndreXSi napisał/a:
Jest na forum jeden ekspert od dziwek, motorsportu, sandałów i muzyki, może u niego spytaj?
Jest tez jeden od pier.dolenia głupot.Bart - Śro 21 Lip, 2010 to ta sama osoba?