saxorulez - Pią 23 Lip, 2010 Temat postu: Warszawa -> Ruciane NidaHej,
którędy będzie szybciej do Rucianego z Warszawy?
a) przez Wyszków Ożarów Zambrów Łomże Pisz Ruciane
b) przez Legionowo Pułtusk Ostrołęka Ruciane
droga a) dłuższa lae chyba jakościowo lepsza.
Any ideas??Jacek - Pią 23 Lip, 2010 opcja b
poważnie KonradMK - Pią 23 Lip, 2010 saxorula,
będzie
+
?????
lans na szejka po rucianym.Barejka - Pią 23 Lip, 2010 waraint a do samej ostroleki masz idelna droge o niezbyt duzym ruchy, od ostroleki w strone miejscowosci droge troche sie pogarasza, ale dasz rade
wariant b od stolicy cala 8 ruch sporo wiekszy niez w wariancie a, do ostrowii od wyszkowa droga mimo ze krajowa to w tragicznym stanie, do zambrowa jest juz ok od zambrowa w strone i lomzy az do samego pisza troga nienajlepsza w podobnym stanie jak ten 60kilometrowy kawalek w wariancie a
Ja bym wybral wariant A duzo mnie policji i fotoradoarow, wiecej szczewgolow na PW saxorulez - Pią 23 Lip, 2010 Barejka,
nie skumałem który byś wybrał Dawaj na PW jak jechaćanjas - Pią 23 Lip, 2010 powiem tak, zależy z kim się jedzie. Jeśli z grupą kolegów to wariant A. Jeśli z koleżanką to wariant B Jakarti - Pią 23 Lip, 2010
anjas napisał/a:
powiem tak, zależy z kim się jedzie. Jeśli z grupą kolegów to wariant A. Jeśli z koleżanką to wariant B
a z żoną? anjas - Pią 23 Lip, 2010
Jakarti napisał/a:
a z żoną?
też wariant B. ładniejsze widoki, romantycznie MoRToN - Pią 23 Lip, 2010
anjas napisał/a:
Jakarti napisał/a:
a z żoną?
też wariant B. ładniejsze widoki, romantycznie
I chyba więcej pałotrzasków przy drogach w opcji B
Jakarti - Pią 23 Lip, 2010 pałotrzaski... Jacek - Pią 23 Lip, 2010 Bułgarki na krótkich łapach anjas - Pią 23 Lip, 2010 w sobotę jechałem do Ostrowii Maz. przez Wyszków. Sporo "czarnych stóp" za Wyszkowem. I porozbierane na maksa. Skracają chyba czas dostępu.Jacek - Pią 23 Lip, 2010 Anonymous - Pią 23 Lip, 2010