Ryba - Sob 24 Lip, 2010 Temat postu: [k]: Zaciski brembo 406 v6Jeśli ktoś posiada takowe i chce się pozbyć, lub też ma jakiś kontakt do kogoś kto ma - będę wdzięczny za cynk.
edit tematu: brembo iQ - Sob 24 Lip, 2010 ja mam ale nie wiem czy chce sie pozbyc wasq - Sob 24 Lip, 2010
iQ napisał/a:
ja mam ale nie wiem czy chce sie pozbyc
daje 5 zeta i puszke piwa z Ż Anonymous - Sob 24 Lip, 2010 Temat postu: BremboJa też chętnie kupię takie zaciski...ŁukaszS3 - Sob 24 Lip, 2010 Kto chce? Mój ziomek ma cena bodajże 500złRyba - Sob 24 Lip, 2010
ŁukaszS3 napisał/a:
Kto chce? Mój ziomek ma cena bodajże 500zł
Ja poproszę.
Ale najpierw dajta zdjęcia na PM.
tnxjarek-malopolska - Sob 24 Lip, 2010 dobra cena.. ja na szrocie nieopodal mnie znalazłem Brembo 4-tłoczkowe od bodajże Fiata coupe, gdyby ktoś był zainteresowany moge obadaćczy są, nie wiem do czego pasują, pewnie do jakiś fiatów, alfów i lanciów Ryba - Nie 25 Lip, 2010 Jaka brębo było celowo oczywko.
Łukasz ja je wezme prawdopodobnie, dejże jakieś fotCassis - Nie 25 Lip, 2010 Ryba, a po co Ci taki hamulec, seria chyba nie taka zła? ŁukaszS3 - Nie 25 Lip, 2010 Panowie wybaczcie z mojej strony temat chyba lekko nie aktualny bo zioma poje.bało. Z tego co kojarzę to mówił mi że zapłacił za to 500zł i pomyślałem tyle będzie chciał. Wczoraj do niego wydzwaniałem cały dzień i nie odbierał i spotkałem go na imprezie i pytam go ile za zaciski, a on 1200zł Greg - Nie 25 Lip, 2010
ŁukaszS3 napisał/a:
Panowie wybaczcie z mojej strony temat chyba lekko nie aktualny bo zioma poje.bało. Z tego co kojarzę to mówił mi że zapłacił za to 500zł i pomyślałem tyle będzie chciał. Wczoraj do niego wydzwaniałem cały dzień i nie odbierał i spotkałem go na imprezie i pytam go ile za zaciski, a on 1200zł
Pffffffffff.... Dobry ziom, nie ma co. Ryba - Nie 25 Lip, 2010 Seria jest zła + ściąga na prawooooo
Łukasz - luz, szkoda troche bo myślałem że gładko pójdzie, 1200pln niestety nie dam.
Ciągle aktualne =)iQ - Nie 25 Lip, 2010 Ryba, jak mozesz poczekac pare miesiecy to daj znac, teraz nie mam jak ogarnac tematu Ryba - Nie 25 Lip, 2010 luz misiu,
pewnie troche tego będę szukał więc jak się zdecydujesz to daj znać
uczeszsie100 - Nie 25 Lip, 2010 pamiętaj, żeby kupić kompletne(z blaszkami mocującymi klocek). W aso te blaszki kosztują majątek, a bez nich ni hu hu.