To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Kulturka - [F] Repo Men, the

Michał - Nie 25 Lip, 2010
Temat postu: [F] Repo Men, the
Repo Men

Akcja filmu rozgrywa się w niedalekiej przyszłości. Sztuczne organy można nabywać na kredyt. Główny bohater zaopatruje się tym sposobem w nowe serce, jednak nie ma wystarczającej ilości pieniędzy, by spłacić swoich dłużników. Jedynym wyjściem okazuje się ucieczka...

Jeden z lepszych filmów jaki ostatni widziałem. Fajne zwroty akcji, niezła obsada, jakieś tam przesłanie ( mimo ze płytkie ) jest. Podobno nudnawy, mi sie podobał. Warto obejrzeć dla samej końcówki, która niszzcy wszystko ....
A opcja z nożem , na samym końcu ... ehhh mistrzostwo

Generalnie polecam, ciekawe czy ktoś podzieli moje zdanie, bo jak napisałem, film średnio przyjęty na świecie.

aha, opis jest .... z dupy delikatnie pisząc ...
M - Nie 25 Lip, 2010

ja sobie obejrze, ale nie pisz nastepnym razem ze film jest nudny a na koncu super akcja i cos tam z nozem :) bo juz wiem czego sie spodziewac :)

chodzi mi o montaż jedynie :)
trwa to z 2 sekundy, swietnie jest zrobione :)

Napisałem że według mnie film jest ekstra, ale został słabo przyjęty ogólnie. Moze tobie się spodoba.

M - Nie 25 Lip, 2010

spoko :)
Marek23 - Pon 26 Lip, 2010

Michał,nie pisze tego na złośc Tobie. Widziałem parę miesięcy temu za wielką wodą...
Jak dla mnie dramat,kiepski pod każdym względem.

KonradMK - Pon 26 Lip, 2010

Marek23 napisał/a:
Michał,nie pisze tego na złośc Tobie. Widziałem parę miesięcy temu za wielką wodą...

ok, załapaliśmy główne przesłanie twojego komentarza :rotfl:

Michał - Pon 26 Lip, 2010

Marek23 napisał/a:

ziomuś, spoko !!
bo wlasnie tak jest odebrany tel film :)
Dlatego napisałem wcześniej że ciekaw jestem waszych spostrzeżeń ... ;)
peace and love !!