Michał - Nie 25 Lip, 2010 Temat postu: [F] Repo Men, theRepo Men
Akcja filmu rozgrywa się w niedalekiej przyszłości. Sztuczne organy można nabywać na kredyt. Główny bohater zaopatruje się tym sposobem w nowe serce, jednak nie ma wystarczającej ilości pieniędzy, by spłacić swoich dłużników. Jedynym wyjściem okazuje się ucieczka...
Jeden z lepszych filmów jaki ostatni widziałem. Fajne zwroty akcji, niezła obsada, jakieś tam przesłanie ( mimo ze płytkie ) jest. Podobno nudnawy, mi sie podobał. Warto obejrzeć dla samej końcówki, która niszzcy wszystko ....
A opcja z nożem , na samym końcu ... ehhh mistrzostwo
Generalnie polecam, ciekawe czy ktoś podzieli moje zdanie, bo jak napisałem, film średnio przyjęty na świecie.Michał - Nie 25 Lip, 2010 aha, opis jest .... z dupy delikatnie pisząc ...M - Nie 25 Lip, 2010 ja sobie obejrze, ale nie pisz nastepnym razem ze film jest nudny a na koncu super akcja i cos tam z nozem bo juz wiem czego sie spodziewac Michał - Nie 25 Lip, 2010 chodzi mi o montaż jedynie
trwa to z 2 sekundy, swietnie jest zrobione
Napisałem że według mnie film jest ekstra, ale został słabo przyjęty ogólnie. Moze tobie się spodoba.M - Nie 25 Lip, 2010 spoko Marek23 - Pon 26 Lip, 2010 Michał,nie pisze tego na złośc Tobie. Widziałem parę miesięcy temu za wielką wodą...
Jak dla mnie dramat,kiepski pod każdym względem.KonradMK - Pon 26 Lip, 2010
Marek23 napisał/a:
Michał,nie pisze tego na złośc Tobie. Widziałem parę miesięcy temu za wielką wodą...
Jak dla mnie dramat,kiepski pod każdym względem.
ok, załapaliśmy główne przesłanie twojego komentarza Michał - Pon 26 Lip, 2010
Marek23 napisał/a:
Michał,nie pisze tego na złośc Tobie. Widziałem parę miesięcy temu za wielką wodą...
Jak dla mnie dramat,kiepski pod każdym względem.
ziomuś, spoko !!
bo wlasnie tak jest odebrany tel film
Dlatego napisałem wcześniej że ciekaw jestem waszych spostrzeżeń ...
peace and love !!