HydePark - Czy aktualnie ktos z tu obecnych sciagnal by mi auto z Wloch
pcs - Pon 26 Lip, 2010 Temat postu: Czy aktualnie ktos z tu obecnych sciagnal by mi auto z Wlochauto sprawne, wiec moze jednak warto wziac 2 dni wolnego poleciec po niego samemu?
dzienksBart - Pon 26 Lip, 2010 idzie o samo przemieszczenie samochodu czy również załatwianie wszystkich spraw formalno-urzędowych w italii?Jakarti - Pon 26 Lip, 2010 chyba gotti mial najwieksze doswiadczenie z tym obszaremKonradMK - Pon 26 Lip, 2010 Temat postu: Re: Czy aktualnie ktos z tu obecnych sciagnal by mi auto z W
pcs napisał/a:
auto sprawne, wiec moze jednak warto wziac 2 dni wolnego poleciec po niego samemu?
dzienks
polecam Chrzanka
sorry Chrzanku, kocham cię, ale nie mogłem się powstrzymać Jakarti - Pon 26 Lip, 2010
Cytat:
polecam Chrzanka
zeby zniszczyl? KonradMK - Pon 26 Lip, 2010
Jakarti napisał/a:
Cytat:
polecam Chrzanka
zeby zniszczyl?
żeby zapolował pcs - Pon 26 Lip, 2010 a mozna go przywiezc bez papierow?
no najlepiej z papierami, jakby papierologia nie istniala to pewnie sam bym go przywiozl ...
chodzi konkretnie o ta sztuke:
mysle ze z gosciem nie bedzie sie nawet szlo dogadac w ludzkim jezyku
A tak w temacie?Gotti - Pon 26 Lip, 2010 brak numer nie wróży niczego dobrego.
W razie co mogę pomóc.CHRZANEK - Wto 27 Lip, 2010
KonradMK napisał/a:
polecam Chrzanka
sorry Chrzanku, kocham cię
Nie ma za co przepraszać
PCS: Co to znaczy super polar ???
A najlepiej to wogóle powiedzcie o co kaman :
Macchina di colore bordo' scuro unico proprietario usata pochissimo a tutt'oggi sempre in box (riscaldato) ha percorso solo 5'000 km l'anno sempre revisionata e' praticamente perfetta sia meccanicamente e sia di carrozzeria gommata nuova 100% ..mai avuto incidenti nemmeno superficiali si acceta qualsiasi prova o perizia meccanica vendo solamente perche' viene utilizzata troppo poco il prezzo e' alto per l'eta' della macchina ma siccome non e' stata sfruttata mi sembra coerente con il valore della vettura ...che e' full optional allarme della casa madre valore 1000 euro + rete e tappeto in gomma per traspoto originale volvo euro 350 + impianto cellulare fisso gsm valore euro 900+ impianto stereo valore 800 euro sedili riscaldati + aria condizionata+ vetri elettrici interno misto in pelle e tessuto nero
Nie jestem w stanie ogarnąć tematów biurokratycznych - bo włoskiego nie znam ni huhu, ale przyprowadzić moge, moze jeszcze z jakąś sarną w bagażniku.Anonymous - Wto 27 Lip, 2010 paweł jak coś mam kumpla w bolonii chwilowo siedzi we wrocławiu można z nim pogadać - napisz PW dokładnie o co chodzi to mu prześłe was79 - Wto 27 Lip, 2010 google translator jak zwykle fajnie tłumaczy :
Cytat:
kolor obramowania Machine "ciemny właściciel zawsze jeszcze bardzo mało używany w polach (ogrzewany) pokrył tylko 5000 km rocznie i zawsze zaktualizowany" prawie idealny mechaniczne i nowe ciało jest gumą 100% .. nigdy nie Akceptujemy wypadków równej powierzchni wszelkich dowodów lub ekspertów mechaniki sprzedać tylko dlatego, że "jest stosowane zbyt mało, a cena" w górnym wieku ", ale dlatego, że maszyna nie jest" została wykorzystana wydają się zgodne z wartości samochodu, a ... "W pełni funkcjonalny alarm wartości dominujących 1000 dolarów + sieci i traspoto gumy dywan oryginalne volvo 350 EUR + roślin komórek wartość określoną gsm 900 EUR + stereo o wartości 800 dolarów podgrzewane fotele + Klimatyzacja + elektrycznie sterowane szyby wewnętrznej mieszanej skóry i czarnego materiału
Anonymous - Wto 27 Lip, 2010 mistz
mnie przekonał was79 - Wto 27 Lip, 2010 szzczególnie, że mało używany w polu był