Polecam Film obejrzałem "na jednym wdechu"kubas - Nie 08 Sie, 2010 Hmmm byłem oglądałem cóż mogę powiedzieć momentami niezła schiza... 4 poziom
a ten bączek nie chciał się obalić...M - Nie 08 Sie, 2010 ale prawie się bączek przewalił
film swietnie ryje psyche, potrzebowałem takiej gimnastyki więc jestem zadowolony, niestety był jeden minus - po filmie trzeba było czekać godzinę na przejazd gokartem bizon - Nie 08 Sie, 2010 film fajowy, choc jak juz zeszli na sam dol, to sie gubilem kto skad i w jakiej kolejnosci wychodzi
ale produkcja znakomita, poza tym caprio od paru juz lat udowadnia, ze portafi robic dobra robote.PGmaster - Nie 08 Sie, 2010 Dobry film!!! POLECAMStf - Pon 09 Sie, 2010 ano - filmidło fajne. lipa tylko z tym sejfem żonki di caprio...Qukie - Wto 10 Sie, 2010 Też oglądałem w sobotę w kinie i również polecam. Ciekawy pomysł i oczywiście dobre wykonanie, a DiCaprio jak już bizon zauważył, odwalił kawał dobrej roboty. M - Wto 10 Sie, 2010 Dicaprio z młodego lowelasa stał się zaje.bistym aktorembizon - Wto 10 Sie, 2010
eM napisał/a:
Dicaprio z młodego lowelasa stał się zaje.bistym aktorem
agrii martin.h - Wto 10 Sie, 2010 Spójrzcie sobie na lata 90-te, On już wtedy miał zadatki na dobrego aktora (a może i już nim był?).anjas - Wto 10 Sie, 2010 dla mnie stary, dobry DiCaprio skończył się na Titanicu. Na żadnym innym filmie z nim tyle razy się nie poryczałem...
Potem zaczął grać jakichś twardzieli, agentów, cwaniaków a z taką śliczną buzią to zupełnie nie pasuje.martin.h - Wto 10 Sie, 2010 A "Aviator" czy "Złap mnie, jeśli potrafisz"?anjas - Wto 10 Sie, 2010
martin.h napisał/a:
A "Aviator" czy "Złap mnie, jeśli potrafisz"?
nie płakałem na nich ani razu...Anonymous - Wto 10 Sie, 2010 anjas, może po prostu oglądając titanica usiadłeś sobie na jajkach? M - Wto 10 Sie, 2010
AndreXSi napisał/a:
anjas, może po prostu oglądając titanica usiadłeś sobie na jajkach?