Rasputin - Nie 08 Sie, 2010 Temat postu: Potrzebuje pozyczyć małej lawetyJak w temacie czy miałby ktoś możliwość użyczenia na jeden dzień przyczepy-lawety. Potrzebuje nie dużej jednoosiowej lawety do przewozu malca 600kg. Oczywiście wynagrodze darczyńce strick - Nie 08 Sie, 2010 A powiedz mi, czy ty sie przywitałeś?Rasputin - Pon 09 Sie, 2010 Z 10 razy będzie
A masz lawetę??Bart - Pon 09 Sie, 2010 rozumiem, że nie chcesz wieźć go zwykłą lawetą z powodu braku prawka albo odpowiedniego holownika - jeśli tak to możesz jeszcze poszukać po wypożyczalniach jakieś większej towarowej przyczepy (dwuosiowej) zarejestrowanej na DMC 750kg (zdarzają się takie, kumpel tak kiedyś malca woził).strick - Pon 09 Sie, 2010
Rasputin napisał/a:
Z 10 razy będzie
Wypadało by, byś sie najpierw przywitał, a nie zakładał kolejny taki sam temat...Rasputin - Pon 09 Sie, 2010 Nie no musze malucha przewieźć z okolic Łodzi do Warszawy, Maluch nie ma OC i przeglądu a po za tym jest nie na chodzie.
strick napisał/a:
Wypadało by, byś sie najpierw przywitał, a nie zakładał kolejny taki sam temat...
Nie zakładałem drugi raz takiego samego tematu drogi kolego. Wystapił błąd na forum i na jakiś czas temat był zdublowany.
Co do przywitań to juz parę ich posiadam w odpowiednim dziale,lecz na obecnym koncie jeszcze się nie witałem Skoro tak nalegasz to przywitam sie i po raz 11 strick - Pon 09 Sie, 2010
Rasputin napisał/a:
Nie zakładałem drugi raz takiego samego tematu drogi kolego. Wystapił błąd na forum i na jakiś czas temat był zdublowany.
Ciekawe, bo był 5 min pozniej i jedno zdanie wiecej w nim bylo.
Rasputin napisał/a:
lecz na obecnym koncie jeszcze się nie witałem
no własniejozekrj - Pon 09 Sie, 2010 za 300zł wypożyczysz auto lawetę i będziesz miał większy komfort jazdyRasputin - Pon 09 Sie, 2010 No tak tylko do tego doliczyc trzeba wache do autolawety. A fura po którą jadę jest warta hmm....właśnie 300zł M - Wto 10 Sie, 2010 w życiu nie ma nic za darmo Rasputin - Wto 10 Sie, 2010
eM napisał/a:
w życiu nie ma nic za darmo
Święte słowa,aczklowiek kto powiedział,że chcę za darmo
Zreszta wymysliłem juz inny sposób,znacznie tańszy GeKo - Wto 10 Sie, 2010 strick, daj spokój Anonymous - Wto 10 Sie, 2010 pożycz od kogoś Iveco i wsadz na pakę malara i przywitaj sie ze strikiem wreszcie Mick - Wto 10 Sie, 2010 jak chcesz małą lawetę jednoosiową to ja pożyczałem od Boguckiego jak jechałem na GSMP. Mało waży i malec bez żadnego problemu tam wjedzie.Jacek - Wto 10 Sie, 2010
Rasputin napisał/a:
eM napisał/a:
w życiu nie ma nic za darmo
Zreszta wymysliłem juz inny sposób,znacznie tańszy