HydePark - POSZUKUJĘ BARDZO TANIEGO UŻYWANEGO TELEWIZORA.
CHRZANEK - Śro 11 Sie, 2010 Temat postu: POSZUKUJĘ BARDZO TANIEGO UŻYWANEGO TELEWIZORA.Moi drodzy:
Poszukuje jakiegoś ekstra taniego używanego telewizora.
Mojej babci poprzedni telewizor się zepsuł - a jest tak stary że nawet nie da się go naprawić.
Dlatego też gdyby ktoś z Was, waszych znajomych lub bliskich, chciał się pozbyć/sprzedać tanio stary telewizor, to bardzo chętnie wezmę.
Wymagania sa tylko 2:
- telewizor kolorowy
- sprawny pilot (babcia ma problemy z poruszaniem się)
Będe wdzięczny za wszelki odzew w tym temacie.
PozdrawiamMick - Śro 11 Sie, 2010 Radziu mam taki telewizor, stoi na ursynowie CHRZANEK - Śro 11 Sie, 2010 Micku - ten telewizor jest potrzebny mnie
A szukam czegoś dla babci...Mick - Śro 11 Sie, 2010 To musze sprawdzić na pawlaczu u Rodziców... powinno coś tam być, ale nie obiecuje, że jest do niego pilotBad-i - Śro 11 Sie, 2010 14" moze byc?CHRZANEK - Czw 12 Sie, 2010 Pewnie że może - kazdy byle sprawny.pcs - Pią 13 Sie, 2010 ja mam zdaje sie 21, nawet 2 call meCHRZANEK - Nie 15 Sie, 2010 Dzieki Pcs'owi temat jest już nieaktualny.
Dziekuje
ZamykamMichał - Pią 06 Maj, 2011 Ma ktoś jeszcze jakiegoś starego tivika do oddania ?M - Pią 06 Maj, 2011 Ja mam, z chęcią oddam
21 cali philipsMichał - Pią 06 Maj, 2011 biore, mozna jutro zabrać ?M - Pią 06 Maj, 2011 dzisiaj, jutro z samiutkiego ranka lub w niedziele wieczorem Jakarti - Pią 06 Maj, 2011 dobudowałes pokoj czy plazma sie rozlała?Anonymous - Pią 06 Maj, 2011 cholera a wczoraj wyrzuciłem piękną prawie nie używaną czarno białą unitrę... damn CHRZANEK - Pią 06 Maj, 2011 No szkoda.