To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Staty forum

saxorulez - Czw 12 Sie, 2010
Temat postu: Staty forum
Przepraszam że nie obrobione ale www.browar-konstancin.pl daje sie w znaki :D

Cartoon - Czw 12 Sie, 2010

kącik koniobijcy dopiero na 7 miejscu? :P :crazy: :crazy:
Bad-i - Czw 12 Sie, 2010

a ja myslalem ze pimp my ride pobije wszystko
mi - Pią 13 Sie, 2010

nic nie mówię, ale ja widzę konkretną zapaść 2009-2010. Może ma to związek z siadającą atmosferą i stałymi bez mała waśniami?
M - Pią 13 Sie, 2010

ilość != jakość
CHRZANEK - Pią 13 Sie, 2010

Jestem w TOP 10 :D :D :D

W 2011 Motorsport będzie najczęściej ogladanym tematem :)

mi - Pią 13 Sie, 2010

eM napisał/a:
ilość != jakość

chodziło o ≠? (czy że ilość silnia? :rotfl: )

Vlodarsky - Pią 13 Sie, 2010

mnie trochę martwi to, że najczęściej oglądane tematy są związane z pierdołami a nie techniką, motorsportem i torami.
106 - Pią 13 Sie, 2010

Vlodarsky napisał/a:
mnie trochę martwi to, że najczęściej oglądane tematy są związane z pierdołami a nie techniką, motorsportem i torami.

bo statystyki generuja chyba glownie szarzy w otwartych tematach...

M - Pią 13 Sie, 2010

mi napisał/a:
eM napisał/a:
ilość != jakość

Kod:
Porównywania
Operatory porównania służą do porównywania argumentów. Wynikiem ich działania jest wartość logiczna true lub false.

Operator    Symbol
= =    wynikiem jest true, jeśli argumenty są sobie równe
!=    wynikiem jest true, jeśli argumenty są różne
>    wynikiem jest true, jeśli argument prawostronny jest większy od lewostronnego
<    wynikiem jest true, jeśli argument prawostronny jest większy lub równy lewostronnemu
>=    wynikiem jest true, jeśli argumenty prawostronny jest mniejszy od lewostronnego
<=    wynikiem jest true, jeśli argumenty prawostronny jest mniejszy lub równy lewostronnemu

M - Pią 13 Sie, 2010

Vlodarsky napisał/a:

Marku pocieszę Cię, tak jest od samego początku forum :)

Stf - Pią 13 Sie, 2010

bo to jest statystyka poszczególnych wątków a nie całego tematu. jakby jeden pmr dotyczył np. saxolota i miał 50000wejść to znalazłby się na tej liście.
mi - Pią 13 Sie, 2010

eM napisał/a:
mi napisał/a:
eM napisał/a:
ilość != jakość

Kod:
Porównywania
Operatory porównania służą do porównywania argumentów. Wynikiem ich działania jest wartość logiczna true lub false.

Operator    Symbol
= =    wynikiem jest true, jeśli argumenty są sobie równe
!=    wynikiem jest true, jeśli argumenty są różne
>    wynikiem jest true, jeśli argument prawostronny jest większy od lewostronnego
<    wynikiem jest true, jeśli argument prawostronny jest większy lub równy lewostronnemu
>=    wynikiem jest true, jeśli argumenty prawostronny jest mniejszy od lewostronnego
<=    wynikiem jest true, jeśli argumenty prawostronny jest mniejszy lub równy lewostronnemu

Czyli chodziło o ≠ w języku ludzi z tłustymi włosami.

W każdym razie - z moich obserwacji wynika, że siadła nie tylko ilość, ale i jakość. Więcej - siadła jakość, więc siadła ilość.

kubas - Pią 13 Sie, 2010

no właśnie ktoś by coś popisał w pimpach w technicznym a jak człowiek tam poważny temat założy to albo nikt nic nie wie albo nikt nie napisze... albo 3 opcja temat skończy jak wiele innych.

mi sam też byś zaktualizował pimpa porobił jakieś foty temu złomkowi. W twoich postach też siadła ilość ostatnio
mi napisał/a:
Więcej - siadła jakość, więc siadła ilość.

;D

mi - Pią 13 Sie, 2010

Cytat:
mi sam też byś zaktualizował pimpa porobił jakieś foty temu złomkowi. W twoich postach też siadła ilość ostatnio

po jaką cholerę mam aktualizować mego pimpa? 3 czy 4 osoby, które są zainteresowane i tak wiedzą co się dzieje, a reszta ma to w dupie. Szkoda mej klawiatury...
(a poza tym nic się i tak nie zmienia :lol2: )