Techniczne - Saxo lampy jakie??? Ankieta
Grzesiek VTS - Sob 17 Cze, 2006 Temat postu: Saxo lampy jakie??? Ankieta Zastanawiam sie nad lampami do saxo mam do wyboru Trzy rodzaje i nie wiem które wybrać a moze zostawic orginały
MORETTE
HBM
Orginal
dzik - Sob 17 Cze, 2006
A zadnych soczewkowych do saxo nie robia?
Grzesiek VTS - Sob 17 Cze, 2006
niestety nie do nowego modelu nic a nic
Anonymous - Sob 17 Cze, 2006
Tak naprawde zeby zrobic takie lampy jak HBM to wystarczy rozebrac seryjne lampy i pomalowac srodki na czarno
Loko - Sob 17 Cze, 2006
Jeśli chcesz iść w wygląd auta to ładuj morette na przód, przynajmniej będą orginalne, nie widziałem jeszcze saxo na takich lampach. No a jak Ci się one nie podobają to zostaw normalne i ewentualnie pomaluj środki na czarno.
mi - Sob 17 Cze, 2006
hbm są najładniejsze, na coś w stylu morette jestem z leksza napalony - mam stożek bezposrednio za reflektorem i po wydłubaniu jednego długiego miałbym fajny flow
Anonymous - Nie 18 Cze, 2006
zdecydowanie 2 lub seria bo 1 to wedlug mnie odpada i nadaje sie na www.wiejski...
The Mc - Nie 18 Cze, 2006
Powiem tylko ze napewno nie 1
Michał - Nie 18 Cze, 2006
ja sam sobie tak lampy przerobiłęm zeby mieć czarny środek
saxorulez - Pon 19 Cze, 2006
numero duo
strick - Pon 19 Cze, 2006
Ja bym brał 2 jeżeli nie kosztuje dużo więcej od oryginału! Jezęli jest dużo droższa to wziołbym oryginały i tak jak napisał Michał zrobił je!
Anonymous - Pon 19 Cze, 2006
Michał napisał/a: | ja sam sobie tak lampy przerobiłęm zeby mieć czarny środek |
prawda. nie wiem jak za dnia ale jak je widzialem to byly full kozak. od razu zwrocilem uwage....
Michal umialbys cos ciekawego zrobic z moimi tylnymi?
Michał - Pon 19 Cze, 2006
juz ci mówiłem,ze ja bym zostawił takie jakie są,troche sie zabardzo wyrozniają, mogły by być bardziej "krystaliczne"
|
|
|