KonradMK - Wto 17 Sie, 2010 dziku, lepiej opowiedz co z twoją skrzynią.wasq - Wto 17 Sie, 2010
KonradMK napisał/a:
dziku, lepiej opowiedz co z twoją skrzynią.
lepia* z nowej plasteliny w Renault Sport
* - lepja lepia jak jest poprawnie ??Bart - Wto 17 Sie, 2010 ~lepiowasq - Wto 17 Sie, 2010 a juz wiem najprosciej lepiom dzik - Wto 17 Sie, 2010
KonradMK napisał/a:
Jeszcze nie trafila w rece magika, spec dostanie dwie i bedzie mial za zadanie stworzyc jedna sprawna
Ale swoja droga jestem maksymalnie ciekawy co moglo w mechanizmie roznicowym sie wysypac by nie bylo zadnego sladu smieci w oleju.KonradMK - Wto 17 Sie, 2010
dzik napisał/a:
KonradMK napisał/a:
Jeszcze nie trafila w rece magika, spec dostanie dwie i bedzie mial za zadanie stworzyc jedna sprawna
Ale swoja droga jestem maksymalnie ciekawy co moglo w mechanizmie roznicowym sie wysypac by nie bylo zadnego sladu smieci w oleju.
jak to w renault coś pękło bo było z plastiku, na szczęście nie kosztuje tyle co naprawa w hondzie wasq - Wto 17 Sie, 2010
dzik napisał/a:
KonradMK napisał/a:
Ale swoja droga jestem maksymalnie ciekawy co moglo w mechanizmie roznicowym sie wysypac by nie bylo zadnego sladu smieci w oleju.
glupie pytanie a nie poelcialy ci te zabezpieczenia 2 metalow "podkladki" jaki jest objaw ??dzik - Wto 17 Sie, 2010
wasq napisał/a:
glupie pytanie a nie poelcialy ci te zabezpieczenia 2 metalow "podkladki" jaki jest objaw ??
hmm, ktore zabezpieczenia?
objaw jest dosc dziwny, przeguby sa cale, ale jak trzymajac jedno kolo, na biegu, krecisz drugim to roznicowy przeskakuje, rytmicznie co jest dziwne, tak jakby cos sie w nim poluzowalo a nie wysypalo i zebatki nie byly docisniete. Nie ogarniam dobrze budowy tej skrzynii wiec nie wiem co tam sie moze wysypac.wasq - Wto 17 Sie, 2010 nie mam dialogysa pod reka dopiero w pracy bede mial to podrzuce fotowasq - Śro 18 Sie, 2010
Uploaded with ImageShack.ussaxorulez - Śro 18 Sie, 2010 nie wiem czy zauważyliście jak odjechaliście od tematu, czy ktoś moze to wydzielić.dzik - Śro 18 Sie, 2010 Pociete
wasq, dzieki za screena, te zabezpieczenia trzymaja polos czy roznicowy do kupy?wasq - Śro 18 Sie, 2010 roznicowy trzymajadzik - Śro 18 Sie, 2010 Jesli maja tendencje do wypadania to moze i u mnie to samo, ale dzisiaj magik dostanie dwie skrzynki gdyby sie okazalo ze cos z czesci potrzeba.Vlodarsky - Czw 19 Sie, 2010 dziku nie zakładaj takich sprężystych elementów używanych - ot tak luźna uwaga