bizon - Śro 18 Sie, 2010 Temat postu: [f] Expendables, The (2010)
Film "Niezniszczalni" opowiada o losach grupy najemników, którzy podejmują się misji obalenia południowoamerykańskiego dyktatora. Grupa najbardziej niebezpiecznych i wysoko wyspecjalizowanych najemników wyrusza z misją, której nikt inny nie odważył się przyjąć. Muszą zlikwidować latynoskiego dyktatora, który od ponad 20 lat znęca się nad swoimi obywatelami i zagraża innym krajom.
(za film.wp.pl)
Obsada:
Sylvester Stallone
Arnold Schwarzenegger
Mickey Rourke
Jason Statham
Jet Li
Dolph Lundgren
Eric Roberts
Eric Crews
Steve Austin
Zgodnie z ktoryms z komentow, brakuje Chucka Norrisa, Michaela Dudikoffa, Jeana Claude van Damme'a, Wesleya Snipesa. Poza tym mamy wszystkich
Wiem, ze to nie bedzie najwieksze osiagniecie kinematografii, ale i tak nie moge sie doczekac
Czy ktos juz widzial? PGmaster - Śro 18 Sie, 2010 Ja ide w poniedzialek !!! TomsoN - Śro 18 Sie, 2010 Dobre napierpapanie! Wchodzę w to.Michał - Śro 18 Sie, 2010
Cytat:
Jason Statham
iderasta - Śro 18 Sie, 2010 Looknijcie na to, mi zmiażdżyło cyce
http://www.youtube.com/expendablesTomsoN - Śro 18 Sie, 2010 hahah ale to było dobrepP - Śro 18 Sie, 2010 bylem i polecam!!!!!!!
amerykanie pokazali dystans do samych siebie..naprawdę wielki pozytyw! TomsoN - Śro 18 Sie, 2010 ale jak to? premiera w piątek? przedpremierowe pokazy w czwartki? Frampol jest 24h do przodu czy jak? ewentualnie, pepe byłeś zagranico!pP - Śro 18 Sie, 2010
TomsoN napisał/a:
ale jak to? premiera w piątek? przedpremierowe pokazy w czwartki?
miałem zapro dla 2 osob na pon, nikt nie chciał TomsoN - Śro 18 Sie, 2010 Jakoś cichaczem to przeszło, totalnie bez echa. A bym się skusił saxorulez - Czw 19 Sie, 2010 ja ide dzisiaj.. dam znać po seansieBad-i - Czw 19 Sie, 2010
saxorulez napisał/a:
ja ide dzisiaj.. dam znać po seansie
WOW a wezmiesz mnie ??
saxorulez - Czw 19 Sie, 2010 nie ma dla Ciebie miejsca.. zasłaniasz ekran i trzeba Ci czytać napisyBad-i - Czw 19 Sie, 2010
saxorulez napisał/a:
nie ma dla Ciebie miejsca.. zasłaniasz ekran i trzeba Ci czytać napisy
"ale Twój nie wpyerdala popcornu......."Michał - Czw 19 Sie, 2010 ja też dzisiaj ide , do kinoteki !!