Przem_106 - Wto 24 Sie, 2010 Temat postu: [RSMP + Szuter Cup] Rajd WarszawskiListy zgłoszen http://www.rajdwarszawski.pl/zgloszenia.html
SZOK!Marek23 - Wto 24 Sie, 2010 jedziesz?Przem_106 - Wto 24 Sie, 2010 A Ty bys jechał? 10 zgłoszen Dzis powinno się wyjasnic czy jadę Wisłę.
Najsmieszniejsze jest to, ze jakbym się zgłosił, to objezdzając dziewczynę w hondzie mogłbym miec Mistrza Szuter Cup w klasie Janusz - Wto 24 Sie, 2010
Przem_106 napisał/a:
to objezdzając dziewczynę w hondzie mogłbym miec Mistrza Szuter Cup w klasie
stary, to dajesz, bo takim wynikiem zawsze można sie pochwalić przed potencjalnym sponsorem, no i ładnie to wygląda potem w osiągnięciach martin.h - Wto 24 Sie, 2010 31 załóg w RSMP Widać, że zawodnicy już się przeprosili z tymi "szutrami" na Warszawskim.106 - Wto 24 Sie, 2010 wie ktos czy kuzaj startuje?martin.h - Wto 24 Sie, 2010
106 napisał/a:
wie ktos czy kuzaj startuje?
Na liście jest, aczkolwiek chodzą słuchy, że to już koniec. Chyba, że jedzie za swoje.106 - Wto 24 Sie, 2010
martin.h napisał/a:
106 napisał/a:
wie ktos czy kuzaj startuje?
Na liście jest, aczkolwiek chodzą słuchy, że to już koniec. Chyba, że jedzie za swoje.
wlasnie tyle tez wiem
zgloszenie pewnie wysylali juz po rzeszowskim. jako zglaszajacy widnieje dalej skoda.
moze qbus cos napisze Bad-i - Wto 24 Sie, 2010 Zadzwonilem do Leszka i tyle co sie dowiedziałem;
Bad-i: Cześć dzwonniku, słuchaj razem z chlopakami z HH.org zastanawiamy sie czy jedziesz Warszawski czy Skoda ci juz podziekowała
Kuzaj: Halo, Halo, kto mówi?
Bad-i: Leszek to ja, Bad-i....
Kuzaj: Jaki Bad-i?
Bad-i: no ten sam który zadzwonił do Ciebie po Elmocie jak żes urwał z szampanem w rece i ten sam co przed Rzeszowem zadzwonil w tej samej sprawie.
Kuzaj: Oz ty ch..... uwazaj zeby ci ktos szczeki nie przestawil na strefie....
Takze sorry ale nadal nic nie wiem jarek-malopolska - Wto 24 Sie, 2010 kubas - Wto 24 Sie, 2010 CHRZANEK - Wto 24 Sie, 2010
Bad-i napisał/a:
Zadzwonilem do Leszka i tyle co sie dowiedziałem;
Bad-i: Cześć dzwonniku, słuchaj razem z chlopakami z HH.org zastanawiamy sie czy jedziesz Warszawski czy Skoda ci juz podziekowała
Kuzaj: Halo, Halo, kto mówi?
Bad-i: Leszek to ja, Bad-i....
Kuzaj: Jaki Bad-i?
Bad-i: no ten sam który zadzwonił do Ciebie po Elmocie jak żes urwał z szampanem w rece i ten sam co przed Rzeszowem zadzwonil w tej samej sprawie.
Kuzaj: Oz ty ch..... uwazaj zeby ci ktos szczeki nie przestawil na strefie....
Leszek K. nawet nie wie że jedzie do niego z Łomianek gość z drażkiem skrętnym...Mick - Wto 24 Sie, 2010
Przem_106 napisał/a:
A Ty bys jechał? 10 zgłoszen Dzis powinno się wyjasnic czy jadę Wisłę.
Najsmieszniejsze jest to, ze jakbym się zgłosił, to objezdzając dziewczynę w hondzie mogłbym miec Mistrza Szuter Cup w klasie
kurcze.. szkoda, że na ten Lotos wiecej się nie zgłosiło ludzi... mielibyśmy wiecej punktów...
a miłoby było mieć mistrza polski w szuter kapie...
cóż, z pustego nie zaleje...Vlodarsky - Wto 24 Sie, 2010 CHRZANEK - Wto 24 Sie, 2010 Hahahaha - co za gość...