Techniczne - U kogo flokować deskę w okolicy Krakowa
Meehow - Sob 28 Sie, 2010 Temat postu: U kogo flokować deskę w okolicy KrakowaWitam,
Szukam sprawdzonego zakładu flokującego deski rozdzielcze na południu Polski, najlepiej na trasie Kraków-Cieszyn, żeby uniknąć wysyłki. Zależy mi na głębokim czarnym kolorze i dobrej jakości przy zachowaniu rozsądnej ceny
Z góry dzięki za opinie PiTT - Nie 29 Sie, 2010 wal do Rasty, lepiej u kogoś sprawdzonego zrobić z wysyłką niż na miejscu i potem żałowaćMeehow - Nie 29 Sie, 2010 Rasta nie odpisuje a sprawa się robi pilna...TomsoN - Nie 29 Sie, 2010 Rasta upala w Ułężu dzisiajkubas - Nie 29 Sie, 2010 Zadzwoń do rasty na pewno jest telefon na stronie.saxorulez - Nie 29 Sie, 2010 Meehow,
jest niedziela stary... w niedzielę to chyba nikt nie flokuje. Miejcie czasmi litość dla tych co prowadzą własną firmę.Meehow - Nie 29 Sie, 2010
saxorulez napisał/a:
Meehow,
jest niedziela stary... w niedzielę to chyba nikt nie flokuje. Miejcie czasmi litość dla tych co prowadzą własną firmę.
Kto powiedział że dopiero dzisiaj do niego pisałem ?106 - Nie 29 Sie, 2010 nawet stec flokuje u rasty saxorulez - Nie 29 Sie, 2010 Meehow,
luuz.. sądziłem że dzisiaj Jak nie to jeb go jak burą sukę że nie odpisujejarek-malopolska - Nie 29 Sie, 2010
saxorulez napisał/a:
luuz.. sądziłem że dzisiaj Jak nie to jeb go jak burą sukę że nie odpisuje
Ryba - Nie 29 Sie, 2010
Meehow napisał/a:
saxorulez napisał/a:
Meehow,
jest niedziela stary... w niedzielę to chyba nikt nie flokuje. Miejcie czasmi litość dla tych co prowadzą własną firmę.
Kto powiedział że dopiero dzisiaj do niego pisałem ?
Dlatego zadzwoń, a nie pisz smsów =)
aka
Don't text be, don't be a gay =)Anonymous - Nie 29 Sie, 2010 http://www.flokujemy.com/ Duronek z mtk jeżeli rzeczywiście potrzeba na miejscu.Meehow - Nie 29 Sie, 2010 Stronę znam, pytanie czy sprawdzony i nie odstawia maniany ?rasta - Nie 29 Sie, 2010 Meehow, zapraszam do siebie dostaniesz dobrą cenę, i nie widzę, żadnych śladów, żebyś się ze mną kontaktował!!
501-055-203
Pozdrojarek-malopolska - Nie 05 Wrz, 2010 Meehow deska zrobiona czy jeszcze nie ?