To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Schemat saxo

Barejka - Czw 02 Wrz, 2010
Temat postu: Schemat saxo
Panowie potrzebny schemat instalacji elektrycznej do saxo vts. Mam cala instalacje, ale przelozenie wszystkich kabli moze zajac kilka dni byc moze latweijszym sposobem bedzie polaczenie instalacji silnikowej z saxo z instalacja kabinowa z xsi, dlatego potrzebny mi schemacik :)
Grzesiek VTS - Czw 02 Wrz, 2010

Ja szukałem i nie znalazłem wiec moze sie uda tym razme :rotfl:
Barejka - Czw 02 Wrz, 2010

Dla znalazcy nagroda z czerwona kartka ;)
Jaco - Pią 03 Wrz, 2010

Citroen Saxo - instalacja elektryczna :faja:
Grzesiek VTS - Pią 03 Wrz, 2010

o kurcze a ja tyle tego szukalem ;d
Jaco - Pią 03 Wrz, 2010

Grzesiek VTS napisał/a:

HH-Techniczne-dokumentacje techniczne... ;D

http://forum.hothatch.org...ghlight=#323271

podziękujcie 106

106 - Pią 03 Wrz, 2010

wlasnie :]

ciesze sie ze komus sie przydalo :)

kubas - Pią 03 Wrz, 2010

przydałoby się jeszcze coś takiego z 106 rallye 8v
Barejka - Czw 09 Wrz, 2010

Jeszcze jedna kwestia, wiem juz zeby napewno nie patrzec na kolor kabla tylko na numery kabli, tylko czy te numery zawsze odpowiadaly za to samo w saxo/106?
vitesse - Czw 09 Wrz, 2010

Grzesiek VTS napisał/a:

jakbym wiedział ze szukasz to bym Ci ten pliczek przeslal :)

vitesse - Czw 09 Wrz, 2010

jakby co tam jeszcze inne m.in takie cos co sie zwie saxo - revue

Panowie jak wiadomo kazdy kableke mial inny pin ewentualnie kolor w innym roczniku, ale czy wiazka numeryczna sie czyms roznila? Kazdy kabelek ma swoj numer czy z czasem te numery sie zmienialy? Bo kilka z xsi pokrywa mi sie z tymi z vts :)
kubas - Czw 09 Wrz, 2010

Barejka napisał/a:
Panowie jak wiadomo kazdy kableke mial inny pin ewentualnie kolor w innym roczniku, ale czy wiazka numeryczna sie czyms roznila? Kazdy kabelek ma swoj numer czy z czasem te numery sie zmienialy? Bo kilka z xsi pokrywa mi sie z tymi z vts :)

Karwa Barejka, to nie tak ja rozkminiasz. Bierzesz miernik i sprawdzasz jaki kabel idzie do jakiego czujnika itd. w wiązce silnikowej. Schemat z kabinowej z xsi powinieneś już znać na pamięć i łączysz. Po numerach i kolorach to się nie odpalisz do 2012. A może i za 5 dni nawet się nie udać. Miernik i jazda.

kubas, nie ucz babci szczyc w butelke, zobaczymy jaki bedziesz cwany jak sam bedziesz zmienial :D zeby odpalic motor potrzeba zakrecic rozrusznikiem tylko iu podlaczyc immo
M - Pią 10 Wrz, 2010

Barejka napisał/a:
kubas, nie ucz babci szczyc w butelke, zobaczymy jaki bedziesz cwany jak sam bedziesz zmienial :D zeby odpalic motor potrzeba zakrecic rozrusznikiem tylko iu podlaczyc immo

Ale kubas ma racje. Jak swapowalem silnik i łączyłem wiązki to robiłem właśnie tak.