chciałbym coś do max 3500zl
jak sadzicie warto? czy coś innego polecacie?
warunki:
-musi być na raty , brak obecnie gotówki
-faktura vat 22% (na firmę)
-fajnie jak by był 17 cali
zawsze uzywalem della, obecnie dell xps,M - Pon 06 Wrz, 2010 W przypadku sony płacisz trochę za markę, w tej samej specyfikacji dostaniesz coś tańszego o 1k spokojnie.Jaco - Pon 06 Wrz, 2010 Ja jakiś czas temu kupiłem HP za 2800 w podobnej specyfikacjiM - Pon 06 Wrz, 2010 z hp mogę załatwić jakis fajny rabat w razie czego - ale polecam lenovoAnonymous - Pon 06 Wrz, 2010 A może Samsung R780 ??
Coś takiego właśnie nabyłem 2 miesiące temu do firmy:
Masz 17 cali, ostry i przyjemny, niemęczący wzroku ekran.
4GB ramu,
1 GB w grafice,
procesor i5
500 GB dysk
i fajny kolorek obudowy - ciemna wiśnia
na baterii podziała około 2 godzin
Jakość wykonania jak najbardziej pozytywna, do tego jest lekki.
Ja go kupowałem w Vobisie za 3499, teraz około 3000
Co do laptopa z linku , to taki mały detal - on jest za 3599,00 , a Ty musisz się zmieścić w 3500 brutto, jeśli nie chcesz wejść w środek trwały.
Pozdrawiam
PozdrawiamStacho - Wto 07 Wrz, 2010 lukp, jak Ci się bardzo nie pali to coś fajnego z USA bym mógł Ci przytargać zefir - Wto 07 Wrz, 2010
Sonny napisał/a:
A może Samsung R780 ??
Coś takiego właśnie nabyłem 2 miesiące temu do firmy:
Masz 17 cali, ostry i przyjemny, niemęczący wzroku ekran.
4GB ramu,
1 GB w grafice,
procesor i5
500 GB dysk
i fajny kolorek obudowy - ciemna wiśnia
na baterii podziała około 2 godzin
Jakość wykonania jak najbardziej pozytywna, do tego jest lekki.
Ja go kupowałem w Vobisie za 3499, teraz około 3000
Co do laptopa z linku , to taki mały detal - on jest za 3599,00 , a Ty musisz się zmieścić w 3500 brutto, jeśli nie chcesz wejść w środek trwały.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
od 3500 netto wchodzi w srodek trwaly lukp - Śro 08 Wrz, 2010
Stacho napisał/a:
lukp, jak Ci się bardzo nie pali to coś fajnego z USA bym mógł Ci przytargać
Dzieki wielkie ale muszę na kredyt niestety kupić Bonczek - Wto 23 Lis, 2010 Panowie ma ktoś jakieś opinie na temat tego lapka (słony wajo vpceb3z1e-bq)? Lub może ma ktoś dostęp do niego po niższej cenie niż 4200? Bo muszę kupić lapka do końca listopada.
Panowie ma ktoś jakieś opinie na temat tego lapka (słony wajo vpceb3z1e-bq)? Lub może ma ktoś dostęp do niego po niższej cenie niż 4200? Bo muszę kupić lapka do końca listopada.
sciagaj z US, polowa ceny nawet na stronie Sony USBonczek - Wto 23 Lis, 2010 Muszę mieć fakturę i to do końca listopada.
Z resztą komp się posypał a muszę na czymś dokończyć moją pracę inż. Walle - Wto 23 Lis, 2010 załączę się i przyłączająco podłączę - czy jest coś co się nadaje (lap) do ogarniania foto (obrupka) za okolice 3k?Michał - Wto 23 Lis, 2010 na lajcie
do foto potrzeba sredniego kompa ...
2/4 gigsy
jakiś core2duo/quad
i wioBad-i - Nie 28 Lis, 2010 Majk moglbys sie odniesc do tej specyfikacji??
Enjoy the powerful performance of an Intel® Core™ i5-460M processor (2.53GHz1) with Intel® Turbo Boost technology20up to (2.80GHz) and 4GB of pre-installed system memory.
The VAIO® Z laptop comes pre-installed with Genuine Microsoft® Windows® 7 Professional 64-bit12.
Microsoft® Office Starter 201011 includes reduced-functionality versions of Word and Excel® only, with advertising.
Uncompromising elegance weaved into a 3.04 lb.(with standard battery) go-anywhere package.
Enjoy a 13.1"4 (1600x900) LED backlit widescreen display, with a scratch resistant LCD, for a brighter, crisper, tougher display.
For even faster read / write times and greater durability, enjoy a 128GB2Solid State Drive.
Tackle virtually any graphics requirement with a NVIDA® GeForce® GT 330M graphics card and 1GB VRAM.Michał - Pon 29 Lis, 2010 ogolnie mega fajny tylko nigdy nie kumałem ładowania tak mocnych konf. do lapków.