Techniczne - clio sport III time attack
k-mart - Wto 07 Wrz, 2010 Temat postu: clio sport III time attack witam wszystkich bardzo serdecznie,
jestem posiadaczem clio sporta 3.
od wielu lat amatorsko startuje w wyscigach na torze w pozaniu, przez wiele lat jezdzilem saxo vts oraz 106 gti.
od roku jestem wlascicielem clio sport 3. jestem przekonany, ze po drobnych modyfikacjach bede w stanie rywalizowac z pucharowymi wyscigowakmi.
w wielu serwisach wysciogowo-rajdowych dostalem polecenie zalogowania sie na hh.org, zarownie w "peugeot-sport" "citroen-sport" oraz "renault-sport" siegajac az po "honda-racing".
W sporcie mam juz profi zawias ohlins'a, w kombinacji z wydech renault sport oraz bardzo mocnym programie SA na VEMS'ie niestety nie starcza na najwyzsze pozyje.
Dlatego jestem TUPJ4 k-mart.
Co robic dalej? Jakie modyfikacje zalecacie?
Z gory dziekuje za WSZYSTKO!
kosmita - Wto 07 Wrz, 2010
Czy jest betonowa gleba i stajlbar? Bez tego niestety nie wygrasz.
Marek23 - Wto 07 Wrz, 2010
zefir - Wto 07 Wrz, 2010
is back
leon - Śro 08 Wrz, 2010
brakowało mi tego
michool_vt - Śro 08 Wrz, 2010
chcialbym zobaczyc taki mistrz wyscik clio sporta III time attack k-marta z yarisem TS kolegi,
najlepiej na prostej, bo na zakretach jest za duzo zmiennych i nie mozna dobrze porownac aut,
a na prostej moze sie tylko przydarzyć spalenie gumy i nie włożnie dobrze wyzszego biegu,
a no i w zlym momencie ten bieg mozna zmienic,
a i moze sie pedal hamulca ze sprzeglem pomylic
a i tempo wyscigowe moze byc zle
eee hmmm
to moze lepiej porownac dane z katalogu, tak chyba bezdie prosciej
"pamieta ktos adres strony co mozna porownac osiagi aut, bo chce udowodnic koledze ze moja thalia idzie minimalnie wolniej do 100kh/h niż jego audi s3"
Jakarti - Śro 08 Wrz, 2010
Michool napisał/a: | chcialbym zobaczyc taki mistrz wyscik clio sporta III time attack k-marta z yarisem TS kolegi, |
a co w tym yarisie jest nagrzebane?
Nath - Śro 08 Wrz, 2010
stozkowy filtr powietrza
Jakarti - Śro 08 Wrz, 2010
hehehe,
to yaris tak zapina, ze robi Clio Sporta? jestem w Wwie wiec zapraszam - najwyzej zbiore baty
Janusz - Śro 08 Wrz, 2010
Jakarti napisał/a: |
a co w tym yarisie jest nagrzebane? |
seria... ale Yaris TS tak już ma, ze na papierze nie robi wrażenia ale na ulicy może zaskoczyć.
michool_vt - Śro 08 Wrz, 2010
Janusz napisał/a: | Jakarti napisał/a:
a co w tym yarisie jest nagrzebane?
seria... ale Yaris TS tak już ma, ze na papierze nie robi wrażenia ale na ulicy może zaskoczyć. | dooooooookładnie
Jaco - Śro 08 Wrz, 2010 Temat postu: Re: clio sport III time attack
k-mart napisał/a: |
Co robic dalej? Jakie modyfikacje zalecacie?
|
- Kompresor żeby ciągnął od dołu
- turbo co by pompowało na górze
- Chłodnice powietrza z S3
- slicki dla gejów
- i NX co ty strzelać, ale max strzały po 5 sec, i nie częściej niż co 2 tygodnie
Vlodarsky - Śro 08 Wrz, 2010
k-mart, tylko karbon lorejn - myślę, że wtedy ogarniesz ziom
Widzimy się na Wiśle. Stojąc na pudle z medalem na piersi pomachaj do nas maluczkich !!
|
|
|