Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [k] dupowóz do 10 tys
Anonymous - Śro 08 Wrz, 2010 Temat postu: [k] dupowóz do 10 tysSzwagier poszukuje auta,czegos do jazdy na codzien,nie za duze i ekonomiczne,np.206,polo,golf itd itp
Moze ktos z forumowiczów ma cos podobnego na sprzedaz albo zna jakies w miare pewne auto,po prostu nie chce nam sie jezdzic i oglądac trupów
Budzet do 10 tysiMick - Czw 09 Wrz, 2010 civic 1.4 is z 2000 roku 156 tys przebieg 3 drzwi
autko mojej dziewczyny, zastanwaiamy się nad sprzedażą... bo chcemy na koniec roku coś kupić fajnego mi - Czw 09 Wrz, 2010 z takim budżetem można przebierać w całkiem niezłych samochodach:
http://moto.allegro.pl/li...d&change_view=1Jakarti - Czw 09 Wrz, 2010
Mick napisał/a:
autko mojej dziewczyny, zastanwaiamy się nad sprzedażą... bo chcemy na koniec roku coś kupić fajnego
ogladalem tego furacza przed kupnem c2 !!! on klamie, nie chce go wcale sprzedac Mick - Czw 09 Wrz, 2010 hehe, no ok... tak na prawdę nie chce go sprzedać bo za bardzo lubie nim jeździć Anonymous - Czw 09 Wrz, 2010 Mick, PWitr 911 - Czw 09 Wrz, 2010 Mam coś dla Ciebie w tej cenie a nawet poniżej
Volvina s40 rok 98 benzin
Pewne autko użytkowane przez moją sistre (nie daje fot siostry naturalnie )
Jak coś to na privaYarko - Czw 09 Wrz, 2010
itr 911 napisał/a:
(nie daje fot siostry naturalnie )
Anonymous - Czw 09 Wrz, 2010 itr 911, przekaze szwagrowi ale cos wspominał ze raczej jak najnowsze auto chceBart - Sob 16 Paź, 2010 jakby ktoś gdzieś widział miejskiego furexa za ~10k to proszę o sygnał. Najlepiej żeby samochód miał nieduży benzynowy silnik. Dziękuję.Michał - Sob 16 Paź, 2010
Cytat:
nieduży benzynowy silnik
kur... !! anjas - Sob 16 Paź, 2010
Bart napisał/a:
jakby ktoś gdzieś widział miejskiego furexa za ~10k to proszę o sygnał. Najlepiej żeby samochód miał nieduży benzynowy silnik. Dziękuję.