HydePark - Kupno DVD
jarek-malopolska - Śro 15 Wrz, 2010 Temat postu: Kupno DVD Kolegowie potrzebuję waszej rady i opinii pewnie nie jeden forumowicz jest znawcą RTV lub pracuje w MediaMarkt, ale nie tylko do nich kieruje pytanie
Chce kupić jakiś odtwarzacz DVD bo juz mnie strzela ogladnie filmów na Laptopie, do tej pory nie byłem specjalnie jakimś zapalonym kinomanem, ale ostatnio moja kobieta nie daje mi żyć jeśli chodzi o nadrabianie zaległości filmowych
I tu pytanie, jaki odtwarzacz kupić, na co zwracać uwage?
z tego co mi przychodzi do głowy to zapewne jak największa ilość obsługiwanych formatów video, itp. wejście USB/karta pamięci, ale co jeszcze?
Czy można kupić DVD na którym bede mogł nagrac interesujacy mnie film/program kiedy mnie nie ma w domu? Czy taka nagrywarka to osobne urzadzenie i nie ma odtwarzaczy DVD z taka opcją?
Licze na wasza pomoc i z góry dzieki
Janusz - Śro 15 Wrz, 2010
jarek-malopolska napisał/a: | nie byłem specjalnie jakimś zapalonym kinomanem, ale ostatnio moja kobieta nie daje mi żyć jeśli chodzi o nadrabianie zaległości filmowych |
mam tak samo !! ale ja sie opieram. Ale skoro ty też tak masz to mam pomysł, niech one sobie razem oglądają te badziewia a my w tym czasie będziemy mogli upalać
jarek-malopolska - Śro 15 Wrz, 2010
Jest to jakieś wyjście ale nie wiem czy na dłuższą mete
martin.h - Śro 15 Wrz, 2010
Jarek, cóż ci mogę pomóc, na sprzęcie się za bardzo nie znam więc jedyne co Ci mogę polecić to zmień dziewczynę
Walle - Śro 15 Wrz, 2010
Do oglądania płyt po prostu nie jest potrzebne 150.000 bajerów, bazuj na dobrej marce i najpotrzebniejszych rzeczach. Kupiłem niedawno DVD Onkyo w dobrej cenie coś około 350 plnów i sprawuje się świetnie. Nie mam usb, ale jakoś nie płaczę z tego powodu...
strick - Śro 15 Wrz, 2010
A ja mam zajefajnego mediona, od razu z głośniczkami i nawet tylnie są bezprzewodowe
Czyta mi wszystko, bez najmniejszych problemów, ma fajny dzwięk(5.1) i kosztowało całe 240 zł
Janusz - Śro 15 Wrz, 2010
jarek-malopolska napisał/a: | Jest to jakieś wyjście ale nie wiem czy na dłuższą mete |
Pantofel !!
Michał - Śro 15 Wrz, 2010
Kupc cos najatańszego z dużą iloscia obłsugiwanych kodeków i MUSOWO wyjsciem USB
Walley nie placze, bo nei wie jak to jest wygodne ...
M - Śro 15 Wrz, 2010
Sprawdz czy odtwarza XVID i czy go poprawnie odtwarza.
To doświadczenie empiryczne gdzie film kończy się po 10sekundach a w urządzeniu nie można upgradować firmware. Oczywiście mówie o sytuacji gdy byłeś w kinie, lub masz na dvd lub zgrałeś u teścia z hbo bo inaczej to kradziejstwo
jarek-malopolska - Śro 15 Wrz, 2010
M napisał/a: | Oczywiście mówie o sytuacji gdy byłeś w kinie, lub masz na dvd lub zgrałeś u teścia z hbo bo inaczej to kradziejstwo |
|
|
|