Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [K/P] Opony 175/50 R13
Mick - Czw 16 Wrz, 2010 Temat postu: [K/P] Opony 175/50 R13 Dears! Jak w temacie potrzebuje na gwałt opon 175/50 R13. Mam tylko pełnego slick-a, zimówke i do wyrzucenia 165/55 Pirelli, a zanosi się, że na Załuzu będzie padać deszcz...
Jak ktoś coś gdzieś słyszał o jakiś dobrych do sprzedania dajcie cynka... oczywiście nie interesuje mnie Dunlop.. bo to syf i nie da się na tym jeździć.
Gdyby ktoś np miał, ale nie chciał sprzedać a np pożyczyć na eliminacje górskich (odrazu mówie, że tam sie guma prawie w ogóle nie zużywa) to baaardzo chętnie bym pożyczył
CHRZANEK - Czw 16 Wrz, 2010
Mick: Jeżeli będzie mokro to po co Ci taka szeroka opona ???
To jest eNka o porywającej mocy 5X KM, więc ja bym wsadził Dębice Vivo docięta na mokre
Przem_106 - Czw 16 Wrz, 2010
Mick, Chrzanek niezle prawi. Na hodze jest kmplet slickow Markguma 155/65 r13. Moze kupic taki komplet, a jak spadnie deszcz, to dociąc na miejscu. Po wyscigu sprzedac i wyjsc na - 100 lub -200zł
GeKo - Czw 16 Wrz, 2010
Mick jak szła klasa markowa N-1150 na suchym chłopaki latali na vivo nabitym na 3 bary na mokre markgum slick ale otwarty na boki. i to naprawde dawało radę.
Przem_106 - Sob 18 Wrz, 2010
Odnosnie Vivo, ja mam nieco inne zdanie. Przejezdziłem w cc około 30 kajtkow i zdarłem ze 2 komplety Vivo. Cała legenda tej opony oparta jest na tym, ze kiedys poprostu nie było innych opon, a markowy puchar CC musiał obligatoryjnie jezdzic na polskiej szmacie. Gdy powstał Markgum, to pobił Vivo na głowę! Ogolnie moja opinia o Vivo jest taka, ze to syf straszny, a to ze inni dawali na niej radę oznacza tyle, ze byli poprostu dobrymi szoferami. Np znam takich co na 3 kołach pojadą szybciej niz inni na 4
Ale zeby Mickowi pomoc, to podrzucam linka do hogi. Komplet dociętej Vivo za 100zł i to w Warszawie
4x Dębica Vivo, docięta na błoto/szuter, bardzo dużo bieżnika, brak uszkodzeń mechanicznych.
Cena za kpl. - 100zł
784 519 834
imię i nazwisko: Kamil Nowakowski
adres: Warszawa
województwo: mazowieckie
e-mail: mars_wrc@wp.pl
Mick - Sob 18 Wrz, 2010
dzieki Przemo,
ale gsmp w przeciwienstwie do rajdów asfaltowych są puszczane wyłącznie po asfalcie wiec docięte vivo nie przyda mi się do niczego...
Szukam dalej... może coś uda mi się znaleźć...
|
|
|