Staremu zenek padł i nie świeci.
Nie wiecie czy to sie wogóle naprawia ? czy raczej cza nowy kupować ?
Jeśli mozna to naprawić, szukam adresu w wawieBart - Sob 18 Wrz, 2010 żarnik pewnie do wymiany... albo coś jebuo
nie znam się, jestem głupiM - Sob 18 Wrz, 2010 Nowy zenon ja kupowałem za 35zł, jeśli Jeremy ma starą instalacje to trzeba będzie wlutować koncówki od starej wtyczki.
Na koło ordona jest jedna firemka, jak ostatnio byłem to gość strzelał sobie z wiatrówki.
W tej firemce. Biuro na ul gizów - niedaleko Ciebie.Michał - Sob 18 Wrz, 2010
Cytat:
Jeremy
maciek, idzie dla ciebie pomuk
dzieki !!strick - Sob 18 Wrz, 2010 A czy Twój ojciec nie ma nowego auta na gwarancji?Michał - Sob 18 Wrz, 2010 hmmm
jutro z jeremim się będe widzieć to sie go spytam
ale racja w sumie Yarko - Sob 18 Wrz, 2010 żarnik, przetwornica albo cewkajarek-malopolska - Nie 19 Wrz, 2010 Tylko nie HID wasq - Pon 20 Wrz, 2010 w jakiej to furze seryjny xenon czy dokladany ???
jak seryjny to zarniki philips osram mozna na alledrogo nowe dorwac za 100-120 zeta szt
chinczyka ciezko kupic z dobra barwa plus tak samo jak z tanimi zarowkami podrobkami (np h4 sper plasma blue ktore swieca gorzej niz zwykla najtansza zarowa)
kolejna sprawa zamienic zarniki miejscami co pozwoli wykluczyc awarie przetwornicyJakarti - Śro 17 Sie, 2011 to ja wracam z zenonem.
musze wymienic sobie żarnik bo sie wyżarnikował.
jakies firemy lepsze / gorsze? raczej nie podróbki. ciekawostka - w ASO 456 zł sztuk 1.
Maciek,
ten szklep jeszcze funkcjonuje? Yarko - Śro 17 Sie, 2011 ja jeżdzę na chinolach Bart - Śro 17 Sie, 2011 nie wiem czy pomogę, ale mam zdjęcie Zenona:
Jakarti - Śro 17 Sie, 2011 no i właśnie dlatego Ci powiedziałem, ze nie da się przed Tobą jechać
(oke oke - byles zapakowany )