Anonymous - Wto 20 Cze, 2006 Temat postu: [RSMP][PZM] Rajd Wawelskijuz 29-tegoczerwca rozpoczyna sie prologiem w krakowie rajd wawelski.wiec pasowaloby juz zaczac nowy temat
Już za niecałe dwa tygodnie ruszy kolejna runda mistrzostw Polski i Pucharu PZM. Rajd Subaru rozgrywany będzie po raz drugi w okolicach Krakowa. Do piątku do mistrzostw Polski zgłosiło się 55 załóg. Dziesięć mniej do Pucharu PZM.
W związku z dość słabą frekwencją w "drugiej lidze" i zakończonym wczoraj Rajdem Strzelińskim organizatorzy postanowili przedłużyć termin zgłoszeń dla zawodników z Pucharu PZM do jutra do północy. 3 dni temu na liście było 45 załóg.
zybiera sie kto na waelski oprucz mnie i Loczka? ? 106 - Wto 20 Cze, 2006 ja, ale od innej strony : P - gonimy micra w A5. tym razem w klasie
brosiu lada i sokol polo od tego ostatniego pewnie dostaniemy baty
bo polo z A5 dysponuje podobna moca jak auta z klasy N2.... nio,
ale jak zawsze damy rade /zeszloroczny rajd od osu pierwszego do
ostatniego przejechalismy na swiatlach awaryjnych zajmujac przy
tym ostatnie miejsce w klasyfikacji generalnej rajdu : ) uszkodzeniu
ulegla pompa paliwowa/
BK u podolskich na 29go listopada, czyli tak jakby u mnie w domu
: D /ppzm w piatek/. ppzm startuje tez w piatek - od 20h pod galeria
kazimierz... Panowie licze na jakies flagi, transparenty, okrzyki
zachwytu - niech to jakos wyglada : DAnonymous - Wto 20 Cze, 2006 ja bede w ten piatek w krakowie.. ale chyba nie bedize zadntch rajdow 106 - Wto 20 Cze, 2006 jak bedziesz evo to zowa jest zawsze chetny zwarty i gotowy...
stanac na kresce : ]Anonymous - Wto 20 Cze, 2006 hejka Bartek.kurde to Adas jedzie ladzianka wawel?? nie wiedzialem a tez nic mi nie mowil a widzialem sie z nim w niedziele.Bartek taka jest prawda ze moze i polo jest konkurencyjne z N2 ale tym trzebie umiec jezdzic i dojezdzac do mety.jesli chodzi o doping to wiesz z pewnoscia ze bedziecie go mieli napewno od mojej ekipy i od Loczka z ktorym lecimy na rajdzik.ja zaluje bardzo ze Wojtek Kokoszka nie jedzie ale takie sa rajdy.w ostatnim roku dopialem z chlopakami wszystko na ostatni guzik a wojtek postanowil pojechac szybciej jeden zakret o jeden bieg niz w opisie i skonczyla sie jazda na 1 oesie.ale to je rally... co do przyjazdu Evo do krakowa to tak jak pisal Bartek zawsze jestem chetny i gotowy ostatnio trafilem zolte Evo w kraku ale niestety mnie objechalo i co najogorsze kierowala nim kobieta :570: ja jak mi czas pozwoli to sie wybiore na zapoznanie wiec moze sie zobaczymy w srode bartek.a jedziemy tez na prolog i na 2 dni rajdu.Anonymous - Śro 21 Cze, 2006 106, jade saabem, ale wracam evo
i na razie nici ze sciganka docieram na razie...Dariano - Śro 21 Cze, 2006 Gratki!! to czekamy na next spot z niecierpliwoscia Anonymous - Śro 21 Cze, 2006 to dajcie info kiedy bedize spot, to i umyje go by sie lepiej prezencil :564:106 - Śro 21 Cze, 2006 z ciekawszych malo spotykanych i jezdzacych widowiskowo aut to
w pucharze bedzie mozna zobaczyc RWD bmw 318ismichool_vt - Śro 21 Cze, 2006
zowa napisał/a:
zybiera sie kto na waelski oprucz mnie i Loczka? ?
ano ja sie wybieram:)
musze tylko znalezc jakies bezpieczne i widowiskowe miejsce
106 napisał/a:
Panowie licze na jakies flagi, transparenty, okrzyki
zachwytu - niech to jakos wyglada : D
jakie pan sobie zyczy napisy na transparentach?:PAnonymous - Śro 21 Cze, 2006
106 napisał/a:
z ciekawszych malo spotykanych i jezdzacych widowiskowo aut to
w pucharze bedzie mozna zobaczyc RWD bmw 318is
tyyyy Bartek to Klemens jedzie???? jesli tak to gwarantuje widowiskowosc!! bokiii i w ogole czy moze Jerzyk jedzie ??106 - Śro 21 Cze, 2006
michool_vt napisał/a:
jakie pan sobie zyczy napisy na transparentach?:P
najlepiej DZIKI EDZIU : D
klemensy jada... bedzie full drift, lans i wypas : ) fura juz krzykliwie oklejona...
i chyba calkiem dobrze przygotowana... szkoda, ze to nie M3, ale ... bedzie sie
dzialoAnonymous - Śro 21 Cze, 2006
106 napisał/a:
michool_vt napisał/a:
jakie pan sobie zyczy napisy na transparentach?:P
najlepiej DZIKI EDZIU : D
klemensy jada... bedzie full drift, lans i wypas : ) fura juz krzykliwie oklejona...
i chyba calkiem dobrze przygotowana... szkoda, ze to nie M3, ale ... bedzie sie
dzialo
no to gites.odkad Marek zrobil licencje to nigdzie nie starttowal.wiec pora zaczac. auto widzialem podobaja mi sie nowe barwy
no fakt szkoda ze nie jada M3 ale szkoda M3 do takich zabawBad-i - Czw 22 Cze, 2006
chayenne napisał/a:
106, jade saabem, ale wracam evo
i na razie nici ze sciganka docieram na razie...
a ze tak zlosliwie zapytam, co ty chcesz tam docierac Anonymous - Czw 22 Cze, 2006 swoja psychike