anjas - Wto 21 Wrz, 2010 Temat postu: jak usunąć plamy żywicy z lakieru?Przez kilka dni parkowałem samochód pod drzewami iglastymi (sosny jakieś czy coś...).
Skutkiem tego jest kilka plam z żywicy na lakierze samochodu. Zastanawiam się czym ją usunąć, bo żywica jest już zaschnięta. Normalna woda ani jakiś płyn do szyb nie działają.
Zna ktoś dobry sposób?Loko - Wto 21 Wrz, 2010 Papier 100, tylko na mokro kubas - Wto 21 Wrz, 2010 benzyna ekstrakcyjna w wersji na biedaro lub http://allegro.pl/nielsen...1212414966.html na bodziato. Albo podjedź do saxoruleza/rudego żeby ci maske przepolerowali.anjas - Wto 21 Wrz, 2010
danke, to chyba wybiorę opcję na biedaro, bo jeśli efekt podobny to po co przepłacać? kubas - Wto 21 Wrz, 2010 a jak jeszcze nie zejdzie to tylko nitro GeKo - Wto 21 Wrz, 2010
kubas napisał/a:
a jak jeszcze nie zejdzie to tylko nitro
To jeszcze aceton, ale wtedy to schodzi do żywego, więc nie polecam
Możesz jeszcze spróbować podgrzać troszkę suszarką, lub z większej odległości opalarką i np wyglinkować.TomsoN - Wto 21 Wrz, 2010 Ja brałem pastę tempo i schodziła, tak samo zaschnięta smoła Barejka - Wto 21 Wrz, 2010 polecam to
felgi wyczyscilem do golego aluminium jozekrj - Śro 22 Wrz, 2010 e tam Remosol lepszy Anonymous - Śro 22 Wrz, 2010 odezwij się do Rudego www.rudys.pl , saxoruleza czy kamilarowera napewno ci to usuną anjas - Śro 22 Wrz, 2010
Marcel napisał/a:
odezwij się do Rudego www.rudys.pl , saxoruleza czy kamilarowera
Metody Saxoruleza i Rudella znam... a jak usuwa Kamilrower? Patrzy na plamy a one same spier.dalają? Anonymous - Śro 22 Wrz, 2010 albo wyciska na klate kubas - Śro 22 Wrz, 2010 Dobrze anjas pomógł tylko dla mnie. Reszcie się nie należy Jacek - Śro 22 Wrz, 2010 paznokciem Michał - Czw 23 Wrz, 2010 zadzwoń do carspa.pl
jadąc do pracy z brooklynu swojego masz ich po drodze na alejach , zaraz za budynkiem karchera ( po prawej stronie na al. Jerozolismkich, z 1 km za pruszkowem