Anonymous - Czw 23 Wrz, 2010 Temat postu: Motocyklowe zakończenie sezonu 2010Jak co roku zapraszamy na zakończenie sezonu motocyklowego. 02.10.2010 na poligonie Pasternik - Kraków
Co roku impreza się powiększa. W 2010 przewidzianych jest szereg atrakcji... zresztą szczegóły poniżej
Na imprezie będą :
SpeedwayWANDA - przedstawiciele, zawodnicy i ich motocykle
Styła Rally team
Przedstawiciele Sponsorów ze stoiskami (na rozpoczęciu były jazdy testowe motocyklami HD i Ducati.
Forumowy kolega Chiczykksws wraz z kolegami przygotuje pokazy walki
Dla dzieci jak zawsze przybędą;
Straż Pożarna
Antyterroryści
Forumowy kolega Chiczykksws wraz z kolegami przygotuje pokazy walki
Poza tym na mieście mówią, że motocykliści to pedały som...Jacek - Czw 23 Wrz, 2010 i nie patrzom w lusterka...fiutymi - Czw 23 Wrz, 2010 fakt - chyba nigdy... Anonymous - Czw 23 Wrz, 2010 lusterka som dla leszczy Janusz - Czw 23 Wrz, 2010
grin napisał/a:
lusterka som dla leszczy
czyli dla większości motocyklistów jak znalazł...
p.s Sam bardzo lubię motocykle i gdyby mnie było stać to bym pewnie na takim śmigał. Co nie zmienia faktu ze większość użytkowników motocykli uważam za kompletnych debili.... zgrywają cwaniaków, chcą żeby patrzeć w lusterka (ja osobiście jak widzę ze za mną w jedzie motocykl to mu robię miejsce) ale sami ni hu hu nie patrzą w lusterka, moze w miescie nie jest to uciążliwe, ale poza miastem i na kretym torze już tak mi - Czw 23 Wrz, 2010
Janusz - dobrze gadasz.kubas - Czw 23 Wrz, 2010 skuterowcy tęż !! Yarko - Czw 23 Wrz, 2010 akurat przy tym środku lokomocji termin naturalna selekcja bardzo dobrze się sprawdzaAnonymous - Czw 23 Wrz, 2010 I słusznie... fakt debili nie brakuje, ale jak wszędzie. Nie raz widać idiotę w puszce o mocy 400+ km nie ogarniającego totalnie samochodu. Tu są tylko 2 kółka więc za swoje czyny odpowiadasz dotkliwiej. A w mieście zgoda trzeba mieć oczy dookoła głowy, ale... rzadko kiedy zdarza się, że coś porusza się w dużym ruchu tak sprawnie jak motocyklista.Yarko - Czw 23 Wrz, 2010 rzadko to się zdarza motocyklista, któremu nie mięknie faja przed zakrętem mi - Czw 23 Wrz, 2010
grin napisał/a:
rzadko kiedy zdarza się, że coś porusza się w dużym ruchu tak sprawnie jak motocyklista.
... więc na cholerę używać lusterek, tak? was79 - Czw 23 Wrz, 2010
Yarko napisał/a:
rzadko to się zdarza motocyklista, któremu nie mięknie faja przed zakrętem
Jacek - Czw 23 Wrz, 2010
Yarko napisał/a:
rzadko to się zdarza motocyklista, któremu nie mięknie faja przed zakrętem
hie hie
-Panie ja mam tu pierszeństwo, dlaczego pan wymusza? pytam dupka, który z podporządkowanej wyjechał jak turecki orszak.
-bo to ma 3s do 100km/h, odpowiada delikatnie przekręcając manetkę, gazu...jebłem mi - Czw 23 Wrz, 2010 faja fają - motocykl na zakręcie ma mniejszą przyczepność, więc fizycznie nie jest w stanie utrzymać się za szybko jadącym samochodem.