Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] Xsara II 1,6 16V 110KM
Vlodarsky - Pią 24 Wrz, 2010 Temat postu: [s] Xsara II 1,6 16V 110KMSprzedaje Xsare. I rejestracja listopad 2001. Produkcja 2000. Ja nim jeździłem od wielkiego dzwonu - użytkowała go moja żona.
7 tys po wymianie sprzęgła, wszelkich płynów, klocków, tarcz, wszystkich gum w zawieszeniu, łączników dr stab.
Cena dla hh 10900 do negocjacji.
Chętnych i naprawdę zainterere zapraszam na priv - napiszę wszystko co wiem o tym samochodzie.
Wszyscy dobrze wiedzą co myślę o ASO... ZŁODZIEJE, ŻYDOKOMUNA I PISOWCY W JEDNYM !!!!
A tak poważnie... stał pod ASO kiedy nim jechałem do pracy i był w tym budynku przeglądany przeze mnie - to się liczy ?mi - Pią 24 Wrz, 2010 kurdesz - fajna! Vlodarsky - Pią 24 Wrz, 2010 waży 1100 kg przy 110 KM fajnie to jedzie
Gdybym nie potrzebował pieniędzy to zapodał bym jej jakieś felgi ładne i zrobił wydech kompletny... Ale potrzebuje kasy i samochód musi zniknąć z mojego garażu.anjas - Pią 24 Wrz, 2010
Vlodarsky napisał/a:
Ja nim jeździłem od wielkiego dzwonu
jak poważny był ten dzwon? Poduchy szczeliły? kaziu1985pn - Pią 24 Wrz, 2010 anjas, przecież na pierwszy rzut oka widać że pogięta z każdej strony M - Pią 24 Wrz, 2010 Polecam, jechałem na prawym i było wrażenie że ma 2.0 a nie 1.6PiTT - Pią 24 Wrz, 2010 potrafi zaskoczyć na mieścieGeKo - Pią 24 Wrz, 2010
Vlodarsky napisał/a:
Wszyscy dobrze wiedzą co myślę o ASO... ZŁODZIEJE, ŻYDOKOMUNA I PISOWCY W JEDNYM !!!!
Dokładnie w serwisie Volvo ostatnio jak zapytalem czy sprawdzą coś tam, to usłyszałem po co sprawdzać skoro działa Vlodarsky - Pią 24 Wrz, 2010 GeKo, masz pomógł za tego posta !!!! was79 - Pią 24 Wrz, 2010 właśnie nie padło jeszcze ważne pytanie: odpowiadasz na mejle?Jaco - Pią 24 Wrz, 2010
was79 napisał/a:
właśnie nie padło jeszcze ważne pytanie: odpowiadasz na mejle?
a podłoga cała ? no i czy dach nie przecieka ( ale tak naprawdę, a nie tak że niby nie przecieka, a przecieka) ?GeKo - Pią 24 Wrz, 2010 Vlodarsky, no badaj akcję, ja proszę Pana z ASO czy mogą mi sprawdzić jakoś ile ładuje Turbo, a on że to nie należy do std procedury przedsprzedażowej i po co to sprawdzać skoro działa. Już mu chcialem powiedzieć ze w ASO pracują same kurwy i złodzieje, ale zapytałem czy ciśneinie w oponach sprawdza tylko wtedy jak już ma flaka.Anonymous - Pią 24 Wrz, 2010 Hehe, aso peżo we wro, mieliśmy w firmie kilka identycznych 407-mek z których jedna ewidentnie była słabsza, miałem wrażenie jakby turbo ładowało troche mniej. Jade do aso i mówie w czym problem, w tym żeby sprawdzili ciśnienie doładowania. Byli w stanie tylko zczytać błędy z kompa, oczywiście było czysto wiec wyebali mnie z kwitkiem że z autem wszysztko ok.