MTW - Wto 28 Wrz, 2010 Temat postu: mandat na OSieWitam nie wiem czy ktoś wczoraj o 22 oglądał na TVN Turbo Turbo kamerę gdzie było jak to można dostać mandat na odcinku zamkniętym na rajdzie karkonoskim w 2009 rokuMichał - Wto 28 Wrz, 2010 ja wczoraj oglądałem accorda swojego w srodku vectry na monitorze jak na autostradzie zapinałem 136 km\h
200 zeta + 4pkt
barany ...anjas - Wto 28 Wrz, 2010
Michał napisał/a:
jak na autostradzie zapinałem 136 km\h
wow, nieźle się rozbujał... długo go cisnąłeś?
(mike po przeczytaniu tematu o golfie próbował sprawdzić v-max accordeona)Bad-i - Wto 28 Wrz, 2010 Majk przeciez za 136 na 130 nie moga chyba dac mandatu (no chyba ze bylo jakies ograniczenie a ty jako Nigger nic o tym nie wspomniales)Bart - Wto 28 Wrz, 2010 albo autostrada była "autostradą"Mick - Wto 28 Wrz, 2010
Michał napisał/a:
ja wczoraj oglądałem accorda swojego w srodku vectry na monitorze jak na autostradzie zapinałem 136 km\h
200 zeta + 4pkt
barany ...
a to w Polsce mamy autostrady? Bart - Wto 28 Wrz, 2010
tzw. wierzące ale nie praktykujące Bad-i - Wto 28 Wrz, 2010 dobra ale wrocmy do tematu bo bardzo mnie zainteresowal, kto i za co dostal mandat na odcinku?speed555 - Wto 28 Wrz, 2010 na memoriale w wieliczce 2 lata temu też komuś sie koło urwało i przyjeb... w radiowóz i też ponoć kierowca dostał mandat.Mick - Wto 28 Wrz, 2010
Bad-i napisał/a:
dobra ale wrocmy do tematu bo bardzo mnie zainteresowal, kto i za co dostal mandat na odcinku?
też jestem ciekaw... bo po to przecież zamykają droge, żeby nie obowiązywały na niej zasady ruchu drogowego... nawet jeśli jest dzwon, czy też koło się urywa i wali w samochód stojący przy odcinku drogi zamkniętej to powinno obejmować to ubezpieczenie NW, które organizator zobligowany jest do wykupieniaCHRZANEK - Wto 28 Wrz, 2010 Przepisy przepisami a życie życiem.
Mick napisał/a:
powinno obejmować to ubezpieczenie NW, które organizator zobligowany jest do wykupienia
Hahahaha - Mick ale czy ty zapomniałeś w jakim kraju my żyjemy ???GeKo - Wto 28 Wrz, 2010 Mick, Czytaj uważniej regulaminy rajdów Nie wiem jak jest w tej chwili w RPP, ale swego czasu organizatorzy sie wycwanili i był zapis że jeśli użyszkodnik rajdu zostanie zidentyfikowany i potwierdzony ze to on np przestawił płotek miejscowemu to pozostanie pociągnięty do odpowiedzialności. Była afery z tym już w 2005/6r jak się chłopaki składali na słynną stodołę na Krakowskim. W 2006 kazali nam coś takiego podpisać na OA przed Mazowieckim, ale sie zebraliśmy i kazaliśmy im spierdalać i organizator sie wycofał z tego debilnego pomysłu.MTW - Wto 28 Wrz, 2010 ogólnie kolega jadąc Peugeotem 106 Rallye MK I wypadł po chopie z trasy i tyłem wpadł przez ogrodzenie na posesję, zaraz po nim (jak dobrze pamiętam) vw polo wpadł w latarnię, kolega przez OC zapłacił za płot i w rocznicę przyszedł wyrok sądowy z informacją, że jego pilot jest poszkodowanym razem z właścicielem płotu.