dzik - Śro 29 Wrz, 2010 Temat postu: Sila sugestiiKorzystajac z firmowej tradycji zartow pod nieobecnosc kolegi postanowilismy zrobic eksperyment. Kolega ma problem z porannym wstawianiem, budzi go dopiero poranna porcja kawy. Pije tylko i wylacznie swoja ulubiona kawe, w duzym stezeniu, wiec zrobilismy mala podmiane:
Co ciekawe, nowy napoj smakuje tak samo i budzi rownie skutecznie GeKo - Śro 29 Wrz, 2010 placebo saxorulez - Śro 29 Wrz, 2010 mistrzanjas - Śro 29 Wrz, 2010 heheh, jak się dowie to Was zajebie CHRZANEK - Śro 29 Wrz, 2010 Trzeba było dodać laksygenu...pcs - Śro 29 Wrz, 2010 Moze on po prostu ta kawal cos popijal pobudzajacego Cartoon - Śro 29 Wrz, 2010 Dobre
Na szczęście mi nikt takich podmian nie robi ... a bez potrójnego espresso rano nie wiem co się dzieje i gdzie jestem Yarko - Śro 29 Wrz, 2010
Cartoon napisał/a:
Na szczęście mi nikt takich podmian nie robi
Cartoon - Śro 29 Wrz, 2010 Kupuję gotową kawę w "restauracji" na -1 Vlodarsky - Śro 29 Wrz, 2010 moj brat pil zbozowa miesiac... Wszystko pasowalo dopoki mu nie powiedzialem.GeKo - Śro 29 Wrz, 2010 Vlodarsky, I oddychasz jeszcze prostym nosem dzik - Śro 29 Wrz, 2010
pcs napisał/a:
Moze on po prostu ta kawal cos popijal pobudzajacego
Nie uzywa zadnych innych wspomagaczy, pierwsze co robi rano to mocna kawa, nic innego nie moze mu w tym przeszkodzic.PiTT - Śro 29 Wrz, 2010 ja tam rozpoznaje różnice w smaku, nie mówiąc o kolorze samych granulek dzik - Śro 29 Wrz, 2010 granulki nie do odroznienia, przynajmniej pomiedzy tymi kawami
smak rowniez, ja roznicy nie widzialem, inny koneser roznice poczul, ale gdyby nie mial probki do porownania to by nie zauwazyl.
Jesli nowa kawa smakuje to wynikaja z tego same korzysci, bez kofeiny jest zdrowsza PiTT - Śro 29 Wrz, 2010 no to może są bardzo podobne
ja mówię o porównaniu Nescafe Classic a Nescafe Gold