To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Skoda Fabia RS - ogłoszenie grzecznościowe

Yarko - Pon 04 Paź, 2010
Temat postu: Skoda Fabia RS - ogłoszenie grzecznościowe
Wklejam na prośbę znajomego.

"Witam. Sprzedam Skodę Fabię RS. Samochód pochodzi z polskiego salonu CARSED Mińsk Mazowiecki. Jest całkowicie bezwypadkowy, garażowany. Od momentu kupna po dziś dzień prowadzona jest książka serwisowa. Obecnie auto serwisowane jest w ASO Kometa. Jestem drugim właścicielem, osoba niepaląca. Oryginalny przebieg samochodu 116600 km. Autko posiada bogate wyposażenie prócz tempomatu. Olej zmieniany co 7 tyś km. W samochodzie zostało wymienione wiele zużytych części na nowe, m.in.: łożysko przód x2, chłodnica wody, tarcze i klocki hamulcowe tył, tarcze oraz klocki przód 16tyś km temu, kompresor klimatyzacji itp. Na wszystkie części posiadam faktury.
W firmie MR MOTORS została przeprowadzona kompleksowa modyfikacja podniesienia mocy. W chwili obecnej samochód legitymuje się mocą 200KM i 420Nm.
Dokonane zmiany:
* nowa turbosprężarka TDI 170PD BRD
* FMIC Seat Ibiza Cupra BPX + całe orurowanie z „kwasówki”
* brak EGR
* wydech przelotowy 2,5” na dwóch tłumikach
* zmodyfikowane oprogramowanie sterujące pracą silnika
* dwa wskaźniki monitorujące pracę silnika firmy STRI z serii Club Sport 60mm:
boost (2 bar) i temperatura oleju
* nowe sprzęgło Sachs Performance (do 500Nm) razem z nowym uszczelniaczem wału i łożyskiem wysprzęglającym

Zmienione zostało zawieszenie na gwintowane firmy KW Var.2 (reg. twardości i wysokości)
Koła to 16 calowe OZ ULTRALEGGERA BLACK (waga 6,9 kg) z nowym kompletem opon
TOYO PROXES T1R 205/45/16.

SAMOCHÓD NIE WYMAGA ABSOLUTNIE ŻADNEGO WKŁADU FINANSOWEGO!!!!(jest w ciągłym użytkowaniu)

Cena jaka mnie interesuje to 32.500 PLN tak jak stoi.

Mam do kupienia inne auto dlatego pilnie potrzebuję sprzedać Fabię!!!!!

W razie jakichkolwiek pytań proszę dzwonić 666 866 591

http://otomoto.pl/index.p...ow&id=C14963910