To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Saxo Racing Hamulce

Dariano - Pon 04 Paź, 2010
Temat postu: Saxo Racing Hamulce
Witam

Panowie potrzebuję pomocy, mój ziom posiada saxo vts 16v jakaś limitowana wersja wychodziła na CH Racing czy coś takiego miała dodatki alusy OZ 15ki aluminiowy wlew paliwa nakładki na pedały gąłkę i jeszcze jakies pierdy i podobno układ hamulcowy ATE w którym siedzi jakiś sporo większy klocek niż w normalnych vts-ach . Potrzebujemy pomocy w zdobyciu klocków hamulcowych P.S. przednich Jakieś pomysły ???

GeKo - Pon 04 Paź, 2010

foto klocka i p106rallye by pewnie z miejsca wiedział co i jak.
kubas - Pon 04 Paź, 2010

Dokładnie wystarczy zdjęcie klocka i najlepiej z tym do hamulce.net

Narazie klocki są na aucie jeszcze a raczej ich resztki, jak trzeba będzie to się go wyszarpie do sesji.
kubas - Pon 04 Paź, 2010

Albo zdjęcie zacisku chociaż inaczej to chyba nie wyda.
Jaco - Pon 04 Paź, 2010

albo po nr VIN można też poszukać

poczekamy jak o jutra nic tu nie wykminimy to trzeba bedzie zrobić sesje pacjentowi.
jarek-malopolska - Pon 04 Paź, 2010

Dariano napisał/a:
podobno układ hamulcowy ATE w którym siedzi jakiś sporo większy klocek niż w normalnych vts-ach

Czy to pewne.. Kiedyś oglądałem takiego "Racinga" w Bochnii się sprzedawał i wydaje mi się, że tam hamulec był jak w kazdym saxo, ale renty nie dam sobie obciąc ;)

Bad-i - Wto 05 Paź, 2010

ciekawe czy tam seryjnie wkładali CL ?
saxorulez - Wto 05 Paź, 2010

Dariano,

seria zacisk tam jest. To jest wersja Racing poza szarym kolorem, wlewem i nakładakami na pedały, felga 15" OZ oraz naklejka Racing na budzie niczym mechanicznie się nie różnił.

jarek-malopolska - Wto 05 Paź, 2010

saxorulez napisał/a:
seria zacisk tam jest. To jest wersja Racing poza szarym kolorem, wlewem i nakładakami na pedały, felga 15" OZ oraz naklejka Racing na budzie niczym mechanicznie się nie różnił.

i mnie sie tak wydaje ;)

Dariano - Wto 05 Paź, 2010

Ok dzieki też mi się tak wydawalo ze głupoty mi opowiada jekies. liść na ogarnięcie będzie chyba dobry dla kolegi ?!!
M - Wto 05 Paź, 2010

Idealny
anjas - Wto 05 Paź, 2010

dołóż jeszcze raz z bańki
M - Wto 05 Paź, 2010

i latarę od Badiego :D