Cassis - Wto 05 Paź, 2010 Temat postu: Magazyn V12Polecam najnowszy magazyn V12, jest w nim obszerny artykuł o Clio Williams, Sport, Trophy, V6 i CIII Sport. W artykule trochę historii, mało informacji czysto technicznych, raczej porównania czym kolejna generacja różni się od poprzedniej, dodatkowo ładne zdjęcia.
Jeśli gdzieś było o tym wspomniane to temat do kosza.rasta - Wto 05 Paź, 2010 Etammmm :
Ciekawsze jest porównanie Focusa RS 500 z Imprezą STI Cosworth saxorulez - Wto 05 Paź, 2010 Przedruki z EVO magazinekubas - Wto 05 Paź, 2010 v12 sucksk-mart - Wto 05 Paź, 2010
Cytat:
Ciekawsze jest porównanie Focusa RS 500 z Imprezą STI Cosworth
Etammmmm
Na ulezy zapewno kazdy ma ten artykul na pokladzie.Cassis - Wto 05 Paź, 2010 BTW. W ClassicAuto jest bardzo obszerny artykuł o Renault 5 Turbo.Bart - Wto 05 Paź, 2010 a w nowym numerze CARS dodatek o dostawczych fiatach k-mart - Wto 05 Paź, 2010 ostatnio napotkalem sie o ciekawe czasopismo (prasa fachowa ) o autobusach.
chcialem Ci to wziac, ale gdzie przepadlo kurde fydi - Śro 06 Paź, 2010
Cytat:
a w nowym numerze CARS dodatek o dostawczych fiatach
w nowym classicauto jest również o autach z Jugosławii, w tym o dostawczych.( ale nie dużo). Ja na przykład dowiedziałem się, że w Jugosławii produkowano autobusy w fabryce Ikarus, która nie miał nic wspólnego z marką Ikarusa z Węgier itr 911 - Czw 07 Paź, 2010 V12 to obecnie najlepsza gazeta motoryzacyjna na rynku!
Bardzo się zmieniła w porównaniu do początkowych numerów na plus oczywiście.
A to że są przedruki z EVO to już lepiej być chyba nie może (np fajna wciągająca relacja z ringu). Jedyna konkurencją dla nich jest naturalnie kmh, ale droższe, mniej obszerne i nie wiem czy przetrwają na rynku choć im dobrze życzę.
Cars-pomyłka roku
Top Gear- troszkę lepsze, ale szata graficzna fatalna
I to by było na tyle kamil - Czw 07 Paź, 2010 cieszy mnie Twoja opinia bo dane sprzedażowe totalnie są odmienne od Twojej oceny
Merytoryka : oprócz przedruków to na poziomie kolegium kolesi co chcieliby sobie napisać artykuł do gazetki studenckiej.
Papier: oki
Skład: z dupy
ocena: dostateczna -M - Czw 07 Paź, 2010 Kamilu dane sprzedażowe mają się nijak do tego co gazeta ma do zaoferowania.
Przykład: FAKT, Superekspress - mają największą sprzedaż a wiemy jakie to są gazety.
O GóWno-Prawdzie nie wspomnę.itr 911 - Czw 07 Paź, 2010 Ja danych sprzedażowych nie znam i ziębi mnie tą bo ja na tym nie zarabiam
Merytoryka: nie zgodzę się bo sam kiedyś pisałem do gazetki studenckiej i moje wypociny były dużo grosze
Ale poważnie nie jest tak źle szczególnie jeśli chodzi o ostatnie wydanie!
Może Dante jest lekko przegięty na punkcie wyrobów z konikiem, ale to pasjonat i czuć to w jego tekstach.
Papier-dupy nim nie podcieram, ale ok
Skład- coraz lepszy (duży postęp)
ocena -4+
Umówmy się nie ma alternatywy na ryku poza kmh, ale oni to praktycznie stary dobry motomagazyn więc więdzą jak to robić choć np w pierwszych numerach trafiały im się błędy językowe w takiej ilości, że ja się dziwię jak to do druku trafiło
no ale merytorycznie ok.
Jak jesteś zwolennikiem Top Geara czy Carsa to się nie dogadamy bo to są motoryzacyjne superaki i jak M napisał nie wszystko dobre co gawiedź czyta w dużym nakładzie!M - Czw 07 Paź, 2010 Ja od razu mówie ze mi Cars pasuje, bez jakiegoś orgazmu ale przynajmniej nie ma połowy pisma w jakims lifestylowym pedalstwie.Jacek - Czw 07 Paź, 2010 Eksperci..apeluję o więcej