To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Znizka na zmiane i koła - Warszawa

Jakarti - Pon 11 Paź, 2010
Temat postu: Znizka na zmiane i koła - Warszawa
bardzo prosze,

http://www.mydeal.pl/warszawa/?nlt=231

pzdr
K.

Bart - Pon 11 Paź, 2010

Nie chciałbym znów jakichś waśni wywoływać ani kija w mrowisko wkładać :]

U nas, na prowincji 50-60zł za przekładkę to raczej normalna cena, jak się poszuka to i za 40 się znajdzie jakichś zapomnianych wulkanizatorów.

Tym niemniej miło z Twojej strony Żakarti :>

M - Pon 11 Paź, 2010

W mojej podwarszawskiej dzielnicy warszawy taka usługa kosztuje 60zł.
Yarko - Pon 11 Paź, 2010

a w mojej warszawskiej 100 pln

rozne zaklady, rozne ceny..
z wywazeniem itp najczesciej jest to 80 / 100 zl czyli srednio 20/25 zł za kolko..takie sa ceny i nie ma co sie nad tym rozwodzic. oczywiscie moge wyjechac z Warszawy 30 km i zaplacic 60 zł ale wtedy wydam wiecej na bene wiec 1 chuk

niestety Bart - tak juz jest jesli sie nie ma zaprzyjaznionego warsztatu.. i mieszka w tej super bogatej Warszawie :P

leon - Pon 11 Paź, 2010

w mieście Polonii Bytom jest najtaniej - za 40/50 PLN spokojnie koła wymienią w wyważeniem :)
Yarko - Pon 11 Paź, 2010

jest jeszcze kwestia tego jak ktoś to robi, nie chcę oddawać kół do warsztatu w którym porysują mi felgi łyżką czy zniszczą stopkę opony przy zakładaniu na felgę, albo przywalą tak koła pneumatem, że nie będę w stanie ich później odkręcić... dlatego warto mieć swój zaufany warsztat i nie łaszczyć się na 20/30 pln
M - Pon 11 Paź, 2010

A w ogole najlepiej to mieć dwa komplety kół i nie rwać ani opon ani felg :)
GeKo - Pon 11 Paź, 2010

M napisał/a:
A w ogole najlepiej to mieć dwa komplety kół i nie rwać ani opon ani felg :)

+1

KonradMK - Pon 11 Paź, 2010

Jakarti napisał/a:
rozne zaklady, rozne ceny..
z wywazeniem itp najczesciej jest to 80 / 100 zl czyli srednio 20/25 zł za kolko..takie sa ceny i nie ma co sie nad tym rozwodzic. oczywiscie moge wyjechac z Warszawy 30 km i zaplacic 60 zł ale wtedy wydam wiecej na bene wiec 1 chuk

niestety Bart - tak juz jest jesli sie nie ma zaprzyjaznionego warsztatu.. i mieszka w tej super bogatej Warszawie :P

Ja płacę 100 za wymianę z przechowaniem na cały sezon. Ja rozumiem, że jak się kupuje drogie auta to od razu za wymianę płynu w sprywskiwaczu płaci się 100 pln i to jest norma :D

to dobra cena - powiedz gdzie to robisz?
KonradMK - Pon 11 Paź, 2010

Jakarti napisał/a:
to dobra cena - powiedz gdzie to robisz?

czasem w łóżku, czasem na podłodze...

ul. Kątna, na moim zadupiu, nie wiem czy jeszcze biorą w przechowanie bo ostatio im się miejsce skońćzyło ale zadzwoń 8914450

rasta - Pon 11 Paź, 2010

Polecam www.boost.com.pl

Jak się powołacie na mnie zmieścicie się za full opcje w 60 pln

Mega profi obsługa oraz sprzęt, nawet felga 24" nie jest straszna. xD

KonradMK napisał/a:
ul. Kątna, na moim zadupiu, nie wiem czy jeszcze biorą w przechowanie bo ostatio im się miejsce skońćzyło ale zadzwoń 8914450

na szczescie mam zaufany warsztat ale dziekuje :)

Michał - Pon 11 Paź, 2010

Jakarti napisał/a:
KonradMK napisał/a:

na szczescie mam zaufany warsztat ale dziekuje :)

koło ciebie w ursusowni jest typ który od 15 lat państwu Clarkson wymienia opony. I jako jedyny nie kręcił nosem jak Clarkson junior przyjechał saxolotem z felgami bez otworu centrującego.