Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - zimy do punto
k-mart - Pią 23 Cze, 2006 Temat postu: zimy do punto przegladajac fotki na dysku zupelnie zapomnialem ze mam jeszcze 4 sztuki 15" ktore kupilem do hgt na zime (tylko ze samochod mialem tylko 2 tygodnie).
marka jakas taka nijaka o ktorej nigdy nie slyszalem, VASKA
mysle ze na zime nie sa zle.
felgi nowe, nigdy nie montowane (dlatego ten zielony rand plastikowy na feldze).
CHF 350.- ~ 850zl
Michał - Pią 23 Cze, 2006
bardzo fajne, cena tyż.
anjas - Pią 23 Cze, 2006
a jaki mają rozstaw śrub? i jak wygląda sprawa z przesyłką do PL? ile kosztuje?
właśnie zacząłem myśleć nad nowymi felaszkami - ale raczej do hondy...
Gotti - Pią 23 Cze, 2006
anjas napisał/a: | a jaki mają rozstaw śrub? i jak wygląda sprawa z przesyłką do PL? ile kosztuje?
właśnie zacząłem myśleć nad nowymi felaszkami - ale raczej do hondy... |
Mam nadzieję że k-mart się nie obrazi - 4x98mm.
Jeśli chodzi o przesyłkę to najlepiej dać komuś kto wiezie z CH do PL jakiegoś klamota, albo do autokaru.
anjas - Pią 23 Cze, 2006
dzięki - niestety rozstaw śrub nie taki jak trzeba (nie wiedziałem jaki jest w HGTkach)
pozdro
k-mart - Pią 23 Cze, 2006
Gotti napisał/a: | anjas napisał/a: | a jaki mają rozstaw śrub? i jak wygląda sprawa z przesyłką do PL? ile kosztuje?
właśnie zacząłem myśleć nad nowymi felaszkami - ale raczej do hondy... |
Mam nadzieję że k-mart się nie obrazi - 4x98mm.
Jeśli chodzi o przesyłkę to najlepiej dać komuś kto wiezie z CH do PL jakiegoś klamota, albo do autokaru. |
Jak smiales hehe
Z przesylka jak gotti pisze - zawsze ktos jedzie przez kogos mozna podac.
Niemy - Pią 23 Cze, 2006
Jakarti lap felaszki na zime
Jakarti - Pią 23 Cze, 2006
wzialbym je gdyby chociaz mi jezdzil samochod.. a tak cos czuje ze jak nie wyrzuce niedlugo kilka zer to bedize cud.. takze jesli wyjdzie super tanio to przemysle ale niestety to moze 5% szans na cos takiego.. :567:
|
|
|