Mercedes C200 Kompresor W203
rok produkcji: 2000
przebieg: 126000km
skrzynie biegów: automatyczna
moc silnika: 160KM
pojemność: 2.0
kraj pochodzenia: Niemcy
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, Klimatyzacja dwustrefowa, Radio CD, wielofunkcyjna kierownica, elektryczna regulacja fotela, el. szyby, el. lusterka, opony zimowe, komplet dokumentów, halogeny przeciwmgłowe
Dodatkowe informacje:
pierwszy właściciel, zarejestrowany w PL, książka serwisowa
CENA: 30 000zł
Auto do obejrzenia w Warszawie
biuro@mbcars.pl
0048 784 90 70 00
0048 602 40 25 50
więcej zdjęć C200 KompresorPiTT - Czw 14 Paź, 2010 wrzucanie jakiegokolwiek ogłoszenia na to forum mija się z celem
doskonale wiesz że nikt nic nie kupi, ale za to będzie kilka stron cennych i wartościowych uwag anjas - Czw 14 Paź, 2010
PiTT napisał/a:
doskonale wiesz że nikt nic nie kupi, ale za to będzie kilka stron cennych i wartościowych uwag
Marcello, jak będziesz miał jakiś dupowóz za 10 tysi to daj znać. Chyba kupię coś na zimę... ale uno odpada Anonymous - Czw 14 Paź, 2010 Pitt dlatego nie wrzucam wszystkiego
ale to jest akurat b.ciekawa propozycja i może ktoś dla wujka/dziadka etc. będzie chciał wziać, bo 1 wł. i stan bdb - dziś tym podróżowałem i musze powiedzieć, że starzeje sie
anjas zapraszam na kawę na Żwirki itr 911 - Czw 14 Paź, 2010
PiTT napisał/a:
wrzucanie jakiegokolwiek ogłoszenia na to forum mija się z celem
doskonale wiesz że nikt nic nie kupi, ale za to będzie kilka stron cennych i wartościowych uwag
i dlatego jest takie wyjątkowe anjas - Czw 14 Paź, 2010
Marcel napisał/a:
anjas zapraszam na kawę na Żwirki
masz coś ciekawego?
poprosze info na PWWalle - Pią 15 Paź, 2010 ja tam się nie znam na eurotaxie,ale takie coś kosztuje tyle hajsu? świat oszalał Anonymous - Pią 15 Paź, 2010 cena adekwatna do stanu
można kupić i za 24k ale i za 33 KonradMK - Pią 15 Paź, 2010 myślę jednak że jest wart tyle ile nowy właściciel chciałby zapłacić. fajna fura w wersji bieda. Za 30 koła to móglby mieć chociaż chińskie felgi w słusznym rozmiarze.Anonymous - Pią 15 Paź, 2010 przyjedz wsiądz i sam zobaczysz
jestem dziś do 17-18M - Pią 15 Paź, 2010 Kompresor to fajna sprawa, nawet lepsza niż turbo.was79 - Pią 15 Paź, 2010 fajnie na zdjeciu merola, z tyłu czai się czinkłeczento KonradMK - Pią 15 Paź, 2010
Marcel napisał/a:
przyjedz wsiądz i sam zobaczysz
jestem dziś do 17-18
Misiek, bardzo chętnie ale do 18 to ja pracuję w pracy, a od 18 w domu.PiTT - Pią 15 Paź, 2010
KonradMK napisał/a:
Marcel napisał/a:
przyjedz wsiądz i sam zobaczysz
jestem dziś do 17-18
Misiek, bardzo chętnie ale do 18 to ja pracuję w pracy, a od 18 w domu.
to jesteś mega szybkiBad-i - Pią 15 Paź, 2010 Marceli taka rada, skoro macie dobre fury to robcie tez lepsze zdjęcia (wszystkie wedlug tego samego schematu).
I zmienił bym w opisie ze I własciciel ale w kraju (chyba ze ktos go sobie sciagnal nowego do PL w co nie wierze). Wtedy rzeczywiscie wyglada to na uczciwe podejscie itd....