rasta - Sob 16 Paź, 2010 Temat postu: [S] Fotele kubełkowe Sparco SprintElo,
Jak w temacie, sprzedam dwa fotele kubełkowe Sparco Sprint znajdujące się obecnie w Morsie.
Kolor czarny, użytkowane jeden sezon, stan bardzo dobry. Preferuję sprzedaż obu na raz.
O takie:
Waga: 8,1 kg
Cena jaka mnie interesuje to 1100 pln za komplet.
Do foteli dorzucam mocowania boczne:
pP - Sob 16 Paź, 2010 na co zmieniasz?fydi - Sob 16 Paź, 2010
pP napisał/a:
na co zmieniasz?
pP - Sob 16 Paź, 2010 nie..rasta podesłał mi na PW
trzymanie przede wszystkim!Barejka - Sob 16 Paź, 2010 mozna to poflokowac zeby w jajka bylo cieplo Mick - Sob 16 Paź, 2010 przyznajcie Panowie, że 550 pln za homologowany fotel (można powiedzieć, że NEW) + mocowania to mega dobra cenaAnonymous - Sob 16 Paź, 2010 to zayebista cena,jakbym miał to bym brał...Janusz - Nie 17 Paź, 2010
Mick napisał/a:
przyznajcie Panowie, że 550 pln za homologowany fotel (można powiedzieć, że NEW) + mocowania to mega dobra cena
zgadza sie, nowy kosztuje chyba 800 a mocowanie 60 Ale fakt faktem te są jak nowe wiec sie kalkuluje szkoda tylko ze to rurka...;/Anonymous - Nie 17 Paź, 2010 nie chcesz 1 Experta w rozliczeniu Bad-i - Nie 17 Paź, 2010
Janusz napisał/a:
Mick napisał/a:
przyznajcie Panowie, że 550 pln za homologowany fotel (można powiedzieć, że NEW) + mocowania to mega dobra cena
zgadza sie, nowy kosztuje chyba 800 a mocowanie 60 Ale fakt faktem te są jak nowe wiec sie kalkuluje szkoda tylko ze to rurka...;/
he he wyjales mi "to" z ust
Najfajniej te fotele wygladaja z tylu - ten napis fajnie sie prezentujepP - Nie 17 Paź, 2010 a o co chodzi z rurką lub nie?Bad-i - Nie 17 Paź, 2010
pP napisał/a:
a o co chodzi z rurką lub nie?
chodzi o kontrukcje z jakiej fotel jest wykonanyM - Nie 17 Paź, 2010 Przy rurowej konstrukcji wszystko naku.rwia dwa razy bardziej jak już wysiądziesz po upalaniu.Bad-i - Nie 17 Paź, 2010
M napisał/a:
Przy rurowej konstrukcji wszystko naku.rwia dwa razy bardziej jak już wysiądziesz po upalaniu.
Bardziej chodzi o wytrzymalosc podczas ewentualnego dzwonuM - Nie 17 Paź, 2010
Bad-i napisał/a:
M napisał/a:
Przy rurowej konstrukcji wszystko naku.rwia dwa razy bardziej jak już wysiądziesz po upalaniu.
Bardziej chodzi o wytrzymalosc podczas ewentualnego dzwonu