Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [K/SZ/ P] amory przód 106
matt - Nie 17 Paź, 2010 Temat postu: [K/SZ/ P] amory przód 106 jak w temacie, chcemy wreszcie się zająć proflexem w mojej 106tce i żeby auto na czymś stało szukam jakiegoś zastępczego zawiasu, opcje różne przewiduje od pożyczenia po kupno, od paściowej serii, żeby tlyko stało na czym kolwiek po bilsteina, żeby w razie czego śmignąć sławków bo nie wiadomo jak się sprawy potoczą ... tak więc jak ktoś coś ma do zaoferowania to pisać, będziemy myśleć
Przem_106 - Nie 17 Paź, 2010
Mam dla Ciebie rewelacyjną ofertę!
Wypożyczę Ci następujący zestaw za free!
- skrócone i utwardzone amortyzatory na wzór Peugeot Sport (skrócone o ok 3-4cm tak jak oryginał PS)
- do tego zestaw gwintu + dorobiona sprężyna też na wzór Peugeot Sport (te same parametry) coś takiego http://www.nsbconcept.com...geot-sport.html
Całość jest nowa i nigdy nie zakładana. Niestety z braku czasu nie miałem możliwości potestować sam dlatego składam Ci propozycję.
Wymyśliłem sobie taki zestaw, bo planowałem pojechać jakieś wyścigi górskie.
Żeby było jeszcze fajniej, to całość mogę ci dostarczyć na Zamkowy.
Chciałbym tylko jakąś kaucję, ale to na PW jeśli będziesz zainteresowany. Myślę, że lepiej trafić nie mogłeś
matt - Wto 19 Paź, 2010
Przem_106, how much tej kaucji?
Tomcat - Wto 19 Paź, 2010
Ja mam serie amory i sprężyny, mogę pożyczyć
matt - Wto 19 Paź, 2010
Grzesiek ma coś mieć w serii, zobaczymy co, jak mi to nie podejdzie to się odezwę
Tomcat - Wto 19 Paź, 2010
Skoro już mówisz o remoncie proflexa to powiedz jak to wygląda cenowo, kto to robi itp itd.
matt - Wto 19 Paź, 2010
jak naprawa będzie w ogóle opłacalna to będzie to robić Wojtek P. jedyny specjalsita od Proflexa na południu PL i chyba w kraju ... narazie będziemy zawozić na zbadanie tematu i wycenę ... ale ostatnia regeneracja z tego co mówił była do seja i kosztowała raptem 6 tys. złotych za komplet 4 sztuk
Przem_106 - Wto 19 Paź, 2010
matt napisał/a: | Grzesiek ma coś mieć w serii, zobaczymy co, jak mi to nie podejdzie to się odezwę |
Jak chcesz. Co do kaucji, to niewielka suma 200 - 300zł w razie jakbys poniszczył itp. Zastanow się do czwartku, bo moge zabrac na zamkowy, potem dochodzi wysyłka.
qbus - Wto 19 Paź, 2010
teraz ciekawostka... rozbieralismy proflexa przed lausitz (mielismy szutrowy amor z asfaltowa sprezyna) przejechane jakies 400 km oesowych (teoretycznie powinno sie go rozbierac co max 350) plus troche treningow, jakies track daye, sporo cywilnej jazdy... chcielismy przegladnac zawias i zalozyc szutrowa sprezyne... koszt przegladu 0 zł, kompletnie nie ma sladow uzytkowania wiec po zakupieniu sprezyn szutrowych mamy dwa zajebiste zawiasy (asfalt i szuter) za 12 tys zł.
matt - Wto 26 Paź, 2010
panowie, mogę dorwać nowe KYBy ultra SR w dobrej kasie, jeździł ktoś na tym jak to się sprawuje? ewentualne za i przeciw. Podobno mają świetny stosunek jakości i właściwości jezdnych do ceny .... true?
|
|
|