Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - sprzedam uzywane fuldy extreme carat 225/55/16
Anonymous - Pią 23 Cze, 2006 Temat postu: sprzedam uzywane fuldy extreme carat 225/55/16 cana 80 zl. codziennie jestem gliwice tychy mikolow katowice
Jakarti - Pią 23 Cze, 2006
to byl powod dla ktorego sie tu zalogowales? super. bez urazy ale nie wiedzialem, ze jestesmy tablica ogloszen.
no i milo Cie poznac oczywiscie.
Anonymous - Pią 23 Cze, 2006
nie dlatego. dlatego ze codziennie scigam sie z kims i moglbym o tym pisac poezje ale nie wiem jak sie tu przedstawiac zeby moc o tym pisac. a opony mam poprostu do sprzedania :552:
[ Dodano: Sob 24 Cze, 2006 ]
i jakbym umial dodac zdjecie do profilu to moze ktoremus z Was skora by scierpla
Michał - Sob 24 Cze, 2006
michal@internet.pl
dawaj fote którą chcesz wstawić to ja ci ją wstawie do profilu. Rozmawialismy wczoraj raze na gg .
pozdrow
ps. POWIAŁO CHŁODEM
Niemy - Sob 24 Cze, 2006
Darcyn napisał/a: | i jakbym umial dodac zdjecie do profilu to moze ktoremus z Was skora by scierpla |
:551:
Loko - Sob 24 Cze, 2006
ZIMNOOO!!!!
Jakarti - Sob 24 Cze, 2006
w kwestii formalnej - witamy sie w HYDEPARK / TU SIE WITAMY
http://forum.hothatch.org...r=asc&start=600
a co do pisania o Twoich wyscigach to Michal pewnie CI powiedzial wszystko ale ogolnie najpierw sie przedstaw, opowiedz o furce, potem wykaz inwencja tworcza, a potem pewnie dostaniesz szersze uprawnienia.
pozdr.
Niemy - Sob 24 Cze, 2006
Jakarti widze ze znowu jechales mleko rozwozic zioom
Anonymous - Sob 24 Cze, 2006
ej mam nadzieje ze kolega darcyn to jakis wasz kolega.... oj mam taka nadzieje....
Jakarti - Sob 24 Cze, 2006
na egzaminy kurwa... ciagle i bez konca.. mleka nie pijam chyba, ze prosto od...
k-mart - Sob 24 Cze, 2006
Darcyn napisał/a: |
i jakbym umial dodac zdjecie do profilu to moze ktoremus z Was skora by scierpla |
przyjacielem oraz realnym "firewallem" naszego forum jest pudzian
saxorulez - Wto 27 Cze, 2006
zamykam
ps. Przeproś i wyjdz Darcyn.
Michał
|
|
|