To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - oswitlenie wewnetrzne vozidla

jarek-malopolska - Śro 20 Paź, 2010
Temat postu: oswitlenie wewnetrzne vozidla
Temat strasznie błachy no ale mimo wszystko techniczny.. Ostatnio przestała mi swiecić lamka wewnetrzna w saxo, myslałem, ze spaliła się zarówka ale okazało sie, ze to wilgoc i cos nie styka.. Rozłożyłem ja w sumie na czesci pierwsze i niestety w czasie czyszczenia wypadły mi blaszki odpowiedzialne za to czy lampka jest wyłaczona, właczona w czasie otwarcia drzwi czy swieci cały czas.. Pomimo najszczerszych checi ni jak nie moge ogarnąc jak to złożyc.. domyslam sie, ze ciezko bedzie o jakiś schemat z tym (no chyba ze ktos ma) dlatego licze na czyjąs pomoc, ze wyciagnie tą kieszeń z zarówka i zrobi mi fotke od wewnetrznej strony jak to ma tam isc.. Oczywiscie na pomuka ;)
A tak to w chwili obecnej wyglada:

Chodzi mi o ustawienie tych blaszek na tym białym plastiku

M - Śro 20 Paź, 2010

jarek-malopolska napisał/a:
Rozłożyłem ja w sumie na czesci pierwsze i niestety w czasie czyszczenia wypadły mi blaszki odpowiedzialne za to czy lampka jest wyłaczona, właczona w czasie otwarcia drzwi czy swieci cały czas.. Pomimo najszczerszych checi ni jak nie moge ogarnąc jak to złożyc.. domyslam sie, ze ciezko bedzie o jakiś schemat z tym (no chyba ze ktos ma) dlatego licze na czyjąs pomoc, ze wyciagnie tą kieszeń z zarówka i zrobi mi fotke od wewnetrznej strony jak to ma tam isc.. Oczywiscie na pomuka ;)

Myslím, že byste se měli snažit, aby odpovídaly odznak - to bude dát něco k zápasu. Pokud jste neztratil bod je na logice, že rada může použít metodu pokusu a omylu.

vitesse - Śro 20 Paź, 2010

pomysl to proste jest, Jarek to nawet w lampce mocy szuka :)

vitesse napisał/a:
pomysl to proste jest, Jarek to nawet w lampce mocy szuka

kurfa tak się wam wydaje ze to jest proste :P niby 4 elementy a prób było chyba ze 400 :P W lampce to tylko jakiś tjuning stajl, niebieska zarówka czy cus, choć w sumie auto jest lżejsze to moze nie bede tego składał :rotfl:
M napisał/a:
Myslím, že byste se měli snažit, aby odpovídaly odznak - to bude dát něco k zápasu. Pokud jste neztratil bod je na logice, že rada může použít metodu pokusu a omylu.

Zmobilizowałem sie po przeczytaniu ;D

misiek86electro - Śro 20 Paź, 2010

dałeś rade?? jak nie rozłożę swoją i wyśle Ci foto :)

Kurfa poł godziny siedzenia -> złozone z zamontowaniem po ciemku.. To jednak faktycznie łatwe było, dzięki misiek za checi, mam nadzieje, ze nastepnym razem sie przydadza ;)
Mozna zamykać ;P :rotfl:

misiek86electro - Śro 20 Paź, 2010

hehe, dokladnie, tak samo wyszło u mnie, dzieki za obrazka, poszedl pom;)