anjas - Sob 30 Paź, 2010 Temat postu: iPadWidziałem ostatnio w pociągu jak gość sobie czytał książkę/gazetę na iPadzie i mi się spodobało. Zastanawiam się czy sobie takiego gadżetu nie sprawić, ale w sumie nie wiem czy warto... Może ktoś ma jakieś doświadczenie i się podzieli?
Może to np. zastąpiś domowy komputer do forum, gmaila, czytania niezalezna.pl?
O, takie cuś np. http://allegro.pl/apple-i...1283684724.htmlAnonymous - Sob 30 Paź, 2010 angole maja pierdolca na tym punkcie
bawiłem się w sklepie Macka i musze przyznać fajna zabawka i dość poręczna - taki duży iPhone Maciusiowy - Nie 31 Paź, 2010
Marcel napisał/a:
fajna zabawka i dość poręczna
miałem przez jakiś czas i zabawka owszem, ale czy poręczna? ...raczej średnio
Moim skromnym zdaniem najgorszy produkt Apple ostatnich latCartoon - Nie 31 Paź, 2010 106 - Nie 31 Paź, 2010 Dla mnie ipad jako gadzet do forum i internetu jest ok. Klawiatura na ekranie bardzo wygodna. Chyba problem tam jakis byl z komunikacja z innymi uzadzeniami przez usb np. Aparatem (ale moge cos przekrecic). Mechanicznie sprawia wrazenie bardzo delikatnego, ale gdyby byl tanszy pewnie bym sobie kupil heh.
Od przyszlego tyg plus wprowadza mini konkurencje dla ipada - samsunga galaxy tab z ktorego dodatkowo bedzie mozna dzwonic. Wychodzi z 1000 pln taniej w zakupie, ale jeszcze sie tym nie bawilem.KonradMK - Nie 31 Paź, 2010 podobno lepszy do czytania jest Kindle.Tomcat - Nie 31 Paź, 2010 Dla mnie iPad ma chorą cenę. Kosztuje tyle co niezły laptop, albo na prawdę dobrej klasy netbook, nie oferując nawet połowy ich możliwości. Stworzyli go dla ludzi którzy daliby 2500 pln za używany sedes jeśli tylko miałby znaczek Apple i potwierdzenie orginalności. Poza tym koledzy śmialiby się ze mnie, że jestem geyem... dzik - Nie 31 Paź, 2010
Tomcat napisał/a:
Stworzyli go dla ludzi którzy daliby 2500 pln za używany sedes jeśli tylko miałby znaczek Apple i potwierdzenie orginalności.
Duzo osob najpierw kupuje a pozniej mysli, "do czego mi sie przyda?"
Troche drogo wychodzi jak za gazete.
http://www.youtube.com/watch?v=jeVyOKq-KXUzefir - Nie 31 Paź, 2010 bawilem sie troche ipadem i jak dla mnie to jest mega fajny i poreczny produkt, net, pisanie , mase aplikacji , ale cena megaaaa z chuja M - Nie 31 Paź, 2010 Ipad może pracować tylko w jednej aplikacji na raz.
Ja bym tego nie kupił.
Kup sobie netbooka a nie jakiś efektowny kalkulator GeKo - Nie 31 Paź, 2010 M, Czyli dalej brak wielozadaniowości he he, ciekawe że W7 można ponoć tylko 3 aplikacje na raz uruchomić.M - Nie 31 Paź, 2010 Windows 7 Starter - tak. Ale z tego co mi wiadomo jest na to jakiś burak.GeKo - Nie 31 Paź, 2010 nie sprecyzowałem, miałem na myśli Windows 7mobile.anjas - Nie 31 Paź, 2010
M napisał/a:
Kup sobie netbooka a nie jakiś efektowny kalkulator
Maciek, netbook mi nie potrzebny, bo mój lapek waży 0,8 kg
Ale książki się na nim czyta raczej słabo, a ostatnio sporo czasu spędzam w pociągach.M - Nie 31 Paź, 2010 Nie doczytałem , my bad.