MotorSport - [1/4] King of Europe - pierwszy start Polakow!!!!
pcs - Pon 26 Cze, 2006 Temat postu: [1/4] King of Europe - pierwszy start Polakow!!!!Dla niewtajemniczonych - Polacy w koncu sie wybrali ekipą na King of Europe do Belgii (mistrzostwa Europy na 1/4 mili) i .... :
Tomek Nagórski - Mistrz Europy AWD
Arek Oziębło - II Wicemistrz Europy AWD
Marcin Wawrzak - Mistrz Europy FWD
Witek Karałow - I Wicemistrz Europy FWD
"W PIERWSZEJ ÓSEMCE NAJSZYBSZYCH AUT W EUROPIE MAMY EVO I S4 A W PIERWSZEJ SZESNASTCE AŻ PIĘĆ AUT - EVO, S4, TAJFUNA, DWIE HONDY TURBO,
CAŁE TRYBUNY WSTAWAŁY JAK JECHALIŚMY NA ZAWODACH
Very Happy
JEST TO NA PRAWDĘ WIELKI SUKCES POLSKIEJ EKIPY, NIKT Z WIDZÓW ANI ORGANIZATORÓW SIĘ TEGO NIE SPODZIEWAŁ A BILI NAM BRAWO NAWET PRZY WYJEŹDZIE Z IMPREZY Twisted Evil
Oz"
info za SSS i SRsaxorulez - Pon 26 Cze, 2006 jakieś foto??anjas - Pon 26 Cze, 2006 No to dali czadu. Rewelacja!Anonymous - Pon 26 Cze, 2006 Tak tryzmać. Jak widać tylko w piłce noznej nam nie idzieJakarti - Pon 26 Cze, 2006 sie chwali. tak to jest jak sie da Polakom rowne warunki na starcie.
niech zyje Polska!!
VENI VIDI VICI!strick - Pon 26 Cze, 2006 No to ładnie poszli! Nie spodziewałem sie tego! Rewelacja!Anonymous - Pon 26 Cze, 2006 EVO hmm.. to moze w przyszlym roku i ja pojade Niemy - Pon 26 Cze, 2006 REWELACJA!
gratulacje dla chlopakow :564: dobra robota :569:Anonymous - Pon 26 Cze, 2006 Brawo....
Z tego co wiem to w belgii tory maja podobne do naszych - nie maja najlepszych...
Jestem ciekaw co by bylo jakby cala nasza ekipa wybrala sie na pro drag strip do niemiec.... Wtedy by bylo obalone mity i legendy niektorych aut... i czasy tez by byly nieporownywalnie lepsze....
[ Dodano: Pon 26 Cze, 2006 ]
PRZEDE WSZYSTKIM!!!! - JAKIE CZASY MIELI??????????????Anonymous - Pon 26 Cze, 2006 Bylem w MEGA szoku jak przeczytalem info o wystepie Naszych!
Tymbardziej ze byl to ich 1 start w tej imprezie
za rok pozamiatamy cala Europe k-mart - Pon 26 Cze, 2006 fajnie fajnie, ale ja bym wolal by odnosili jakies sukcesy w WRC a nie na prostej...coz, dobrze ze przynajmniej tyle! Anonymous - Pon 26 Cze, 2006
k-mart napisał/a:
fajnie fajnie, ale ja bym wolal by odnosili jakies sukcesy w WRC a nie na prostej...coz, dobrze ze przynajmniej tyle!
He he masz rację ale trzeba się cieszyć z tego co jest.
:564:Loko - Pon 26 Cze, 2006 Zgadza się, takie sukcesy w rajdach/wyścigach to było by coś o czym maży nie jeden z nas.
A na 400 to bardziej sukces dla firmy robiacej auto niz dla kierownika.Bad-i - Wto 27 Cze, 2006 az dziwne jest to ze przy nizszych pewnie mozliwosciach finansowych (ze wzgledu na nasz Polski rynek) nasi tunerzy robia takie fury i osiagaja takie wyniki na 1/4 a nie mamy zadnego liczacego sie kierowcy w Rajdach
Wielkie gratulacje dla naszych przedstawicieli na KOE. Oby nastepnym razem bylo jeszcze lepiejLoko - Wto 27 Cze, 2006 Bo żeby polska miała liczących się kierowców w rajdach, to potrzeba baardzo dużo pieniążków.